Макарони з м'ясом - страва, яка ідеально підходить для тих, хто хоче смачно і ситно нагодувати всю сім'ю. Страва виходить ароматною і дуже соковитою, завдяки овочам і деяким тонкощам приготування.
Яловичий стейк наріжте смужками товщиною до 1 см. У приготуванні страви можна використовувати будь-яке м'ясо на вашу перевагу. Цибулю і часник очистіть і наріжте тонкою соломкою.
Помідор ретельно вимийте під проточною водою, просушіть і подрібніть невеликими кубиками.
Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Налийте оливкову чи рослинну олію. У розігріту жаровню викладіть м'ясо. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Коли м'ясо потемніє і перестане бути червоним, всипте в жаровню подрібнену цибулю і часник.
Переміксуйте, додайте помідор і сушений перець чилі. Тушкуйте, періодично помішуючи, до готовності м'яса.
Поки смажиться м'ясо з овочами, займіться приготуванням макаронів. Каструлю з водою поставте на сильний або середній вогонь. Посоліть і додайте лавровий лист. Доведіть рідину до кипіння і всипте макаронні вироби.
Готуйте, дотримуючись рекомендацій виробника, вказаних на упаковці. В середньому на це йде від 7 до 10 хвилин. Готові макарони вийміть з каструлі і всипте в жаровню з м'ясом. Додайте томатне пюре і перемішайте.
Тонкими слайсами наріжте сир Манчі. Замінити його можна будь-яким твердим сиром за смаком. Викладіть сирні шматочки на макарони з м'ясом і накрийте сковороду кришкою. Готуйте протягом 1-2 хвилин на повільному вогні.
Перекладіть страву в порційне блюдо і подавайте до столу гарячою. За смаком, можна притрусити макарони дрібно нарізаною свіжою зеленню. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти