Для всіх любителів макаронних виробів пропонуємо приготувати смачну і ароматну страву з кабачками. Така страва ідеально поєднується у вигляді гарніру з м'ясними стравами.
Часник очистіть від лушпиння і наріжте тонкими слайсами. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Налийте оливкову олію і додайте нарізаний часник. Обсмажте до золотистого кольору протягом 2-3 хвилин.
Для приготування макаронів з кабачками, вибирайте вироби з твердих сортів пшениці будь-яких форм і розмірів. Каструлю з водою поставте на сильний вогонь. Доведіть до кипіння, посоліть, всипте макарони і зменшіть вогонь. Відваріть, дотримуючись рекомендацій, зазначених на упаковці. Готовий продукт процідіть через друшляк. Не промивайте макарони водою.
Кабачок вибирайте молодий, пружний з тонкою і ніжною шкіркою. Ретельно вимийте овоч під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Якщо поверхню кабачка жестковата, очистіть шкірку. Розріжте його вздовж на 4 частини, потім наріжте тонкими поперечними шматочками.
Висипте в жаровню до часнику і перемішайте. Накрийте кришкою і тушкуйте 1,5-2 хвилини, періодично перемішуючи. Коли виділиться сік, додайте в сковороду вершкове масло.
Посоліть овочі та притрусіть чорним меленим перцем. Знову накрийте сковороду кришкою і обсмажуйте 2-3 хвилини до готовності. Всипте жаровню варені макарони і перемішайте.
Пармезан натріть на дрібній тертці, посипте суміш і ретельно переміксуйте. У готову страву додайте нарізаний кубиками сир Фета і листя свіжого базиліка. Викладіть страву на порційне блюдо і подавайте до столу. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти