Укр
Рус
Макарони Другі страви Італійська кухня

Макарони з кабачками

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

618 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Макарони з кабачками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Для всіх любителів макаронних виробів пропонуємо приготувати смачну і ароматну страву з кабачками. Така страва ідеально поєднується у вигляді гарніру з м'ясними стравами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони з кабачками" (на 100 грам)

  • Білки6.9 гр.
  • Жири7.3 гр.
  • Вуглеводи23.7 гр.
  • Калорії197 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Часник очистіть від лушпиння і наріжте тонкими слайсами. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Налийте оливкову олію і додайте нарізаний часник. Обсмажте до золотистого кольору протягом 2-3 хвилин.

Крок - 1
02

Для приготування макаронів з кабачками, вибирайте вироби з твердих сортів пшениці будь-яких форм і розмірів. Каструлю з водою поставте на сильний вогонь. Доведіть до кипіння, посоліть, всипте макарони і зменшіть вогонь. Відваріть, дотримуючись рекомендацій, зазначених на упаковці. Готовий продукт процідіть через друшляк. Не промивайте макарони водою.

Крок - 2
03

Кабачок вибирайте молодий, пружний з тонкою і ніжною шкіркою. Ретельно вимийте овоч під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Якщо поверхню кабачка жестковата, очистіть шкірку. Розріжте його вздовж на 4 частини, потім наріжте тонкими поперечними шматочками.

Крок - 3
04

Висипте в жаровню до часнику і перемішайте. Накрийте кришкою і тушкуйте 1,5-2 хвилини, періодично перемішуючи. Коли виділиться сік, додайте в сковороду вершкове масло.

Крок - 4
05

Посоліть овочі та притрусіть чорним меленим перцем. Знову накрийте сковороду кришкою і обсмажуйте 2-3 хвилини до готовності. Всипте жаровню варені макарони і перемішайте.

Крок - 5
06

Пармезан натріть на дрібній тертці, посипте суміш і ретельно переміксуйте. У готову страву додайте нарізаний кубиками сир Фета і листя свіжого базиліка. Викладіть страву на порційне блюдо і подавайте до столу. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Полунична грядка - покроковий рецепт, фото 1 Полунична грядка 25 3 2 з 5 - детальніше -
Сливове повидло - покроковий рецепт, фото 1 Сливове повидло 240 1 2 з 5 - детальніше -
Равіолі - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі 55 3 3 з 5 - детальніше -
Рис з овочами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами на сковороді 50 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пиріг з яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з яблуком 40 5 2 з 5 - детальніше -
Вино з кульбаб - покроковий рецепт, фото 1 Вино з кульбаб 20 1 2 з 5 - детальніше -
Стейк з сьомги в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з сьомги в фользі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Ватрушки зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Ватрушки зі сметаною 80 2 3 з 5 - детальніше -