Макарони з грибами, сиром і беконом - це ситна і смачна страва, відмінна ідея на вечерю. Копчений бекон добре поєднується з грибами і цибулею - пореєм, а сир камамбер завершує аромат.
Спочатку приготуйте заправку для макаронів з грибів, цибулі, бекону та сиру. Вам знадобиться шматочок копченого бекону. Помістіть його на кухонну дошку і за допомогою ножа наріжте пластинами середньої товщини. Потім кожну пластину бекону наріжте на кубики.
Гриби печериці очистіть, сполосніть під проточною водою і обсушіть. Якщо гриби великі, розріжте їх навпіл або навіть на чотири частини. Наріжте шампіньйони пластинками.
Виберіть велику цибулю - порей і помийте її під прохолодною водою. На кухонній дошці наріжте цибулю кільцями. Відкладіть її в сторону.
І ще один інгредієнт, який вам необхідно нарізати - це сир камамбер. Поріжте його великими шматками.
Коли всі інгредієнти підготовлені, приступайте до приготування заправки для макаронів. Дістаньте сковорідку і поставте на вогонь. Киньте нарізаний кубиками бекон. Час від часу помішуючи, підсмажте бекон на середньому вогні до золотистого кольору.
У сковорідку з підсмаженим беконом відправте пластинки шампіньйонів. Ретельно перемішайте і протушкуйте.
Також до бекону з грибами додайте нарізану цибулю - порей. Все перемішайте і ще трохи підсмажте.
Тепер прийшов час вміст сковороди залити гарячим бульйоном і додати шматки сиру камамбер.
Коли маса в сковорідці закипить і розтане сир, приправте її чорним меленим перцем. Якщо треба, трохи посоліть. Все ретельно перемішайте і зніміть з вогню.
У каструлю наберіть холодну воду і киньте сіль. Поставте на сильний вогонь. Коли рідина закипить, киньте макаронні вироби, перемішайте ложкою. Варіть на повільному вогні згідно з інструкцією на упаковці.
Готові макарони відкиньте на друшляк. Процідивши зайву рідину, помістіть їх на тарілку. Зверху викладіть заправку. Макарони з грибами, сиром і беконом готові. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти