Укр
Рус
Паста Другі страви Швейцарська кухня

Макарони з грибами, сиром і беконом

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

659 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Макарони з грибами, сиром і беконом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Макарони з грибами, сиром і беконом - це ситна і смачна страва, відмінна ідея на вечерю. Копчений бекон добре поєднується з грибами і цибулею - пореєм, а сир камамбер завершує аромат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони з грибами, сиром і беконом" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири13 гр.
  • Вуглеводи15.5 гр.
  • Калорії230 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте заправку для макаронів з грибів, цибулі, бекону та сиру. Вам знадобиться шматочок копченого бекону. Помістіть його на кухонну дошку і за допомогою ножа наріжте пластинами середньої товщини. Потім кожну пластину бекону наріжте на кубики.

Крок - 1
02

Гриби печериці очистіть, сполосніть під проточною водою і обсушіть. Якщо гриби великі, розріжте їх навпіл або навіть на чотири частини. Наріжте шампіньйони пластинками.

Крок - 2
03

Виберіть велику цибулю - порей і помийте її під прохолодною водою. На кухонній дошці наріжте цибулю кільцями. Відкладіть її в сторону.

Крок - 3
04

І ще один інгредієнт, який вам необхідно нарізати - це сир камамбер. Поріжте його великими шматками.

Крок - 4
05

Коли всі інгредієнти підготовлені, приступайте до приготування заправки для макаронів. Дістаньте сковорідку і поставте на вогонь. Киньте нарізаний кубиками бекон. Час від часу помішуючи, підсмажте бекон на середньому вогні до золотистого кольору.

Крок - 5
06

У сковорідку з підсмаженим беконом відправте пластинки шампіньйонів. Ретельно перемішайте і протушкуйте.

Крок - 6
07

Також до бекону з грибами додайте нарізану цибулю - порей. Все перемішайте і ще трохи підсмажте.

Крок - 7
08

Тепер прийшов час вміст сковороди залити гарячим бульйоном і додати шматки сиру камамбер.

Крок - 8
09

Коли маса в сковорідці закипить і розтане сир, приправте її чорним меленим перцем. Якщо треба, трохи посоліть. Все ретельно перемішайте і зніміть з вогню.

Крок - 9
10

У каструлю наберіть холодну воду і киньте сіль. Поставте на сильний вогонь. Коли рідина закипить, киньте макаронні вироби, перемішайте ложкою. Варіть на повільному вогні згідно з інструкцією на упаковці.

Крок - 10
11

Готові макарони відкиньте на друшляк. Процідивши зайву рідину, помістіть їх на тарілку. Зверху викладіть заправку. Макарони з грибами, сиром і беконом готові. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Запечена свинина в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Запечена свинина в фользі 50 6 3 з 5 - детальніше -
Пісочне тісто - покроковий рецепт, фото 1 Пісочне тісто 15 1 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Різотто з креветками і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з креветками і овочами 50 6 3 з 5 - детальніше -
Роли з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Роли з креветками 60 2 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк з маскарпоне - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з маскарпоне 100 4 3 з 5 - детальніше -