Укр
Рус
Макарони Другі страви Українська кухня

Макарони в томатній пасті

( 4.8571 4 528 28 оцінок)

3798 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Макарони в томатній пасті - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Макарони в томатній пасті можна подавати з червоним вином, що має яскраві фруктові смаки або білим вином. Виберіть або Етна Б'янко, або Етна Россо з Сици.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони в томатній пасті" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи47 гр.
  • Калорії298 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Наповніть водою великої величини каструлю, прикрийте кришкою і доведіть до кипіння.

Крок - 1
02

У неглибоку сковороду, досить об'ємну, налийте оливкову олію і добре розігрійте.

Крок - 2
03

Додайте в шипляче масло томатну пасту (можна використовувати томатний соус, але він повинен бути досить густим і насиченим), часник попередньо очищений від лушпиння і нарізаний тонкими пластівцями та трохи солі.

Крок - 3
04

Томіть вміст сковороди при помірно низькій температурі, досить часто розмішуючи, поки часник не стане золотим і не дасть насичений аромат, це близько 5 хвилин. Після зніміть сковорідку з вогню і відставте на час остигати.

Крок - 4
05

У каструлю з уже закипілою водою киньте 1 столову ложку крупної солі і засипте макарони НЕ ламаючи, навіть якщо виберете великі макаронні вироби.

Крок - 5
06

Накрийте частково кришкою і варіть до тих пір, поки вода не повернеться до кипіння і не стане підніматися, потім розкрийте, перемішайте ретельно макарони і вже варіть до аль-денте, хвилин 10.

Крок - 6
07

Далі приберіть каструлю з плити і промийте готові відварені макарони холодною водою (можна під проточною). Тепер додайте готові макарони в сковорідку з трохи остиглим соусом і добре перемішайте.

Крок - 7
08

Киньте дрібно посічену петрушку і нашаткований базилік, акуратно перемішайте все ще раз.

Крок - 8
09

Перенесіть готову страву на тарілки, прикрасьте зеленню і негайно подавайте.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Пиріг з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з капустою 50 5 4 з 5 - детальніше -
Компот яблучний - покроковий рецепт, фото 1 Компот яблучний 45 1 2 з 5 - детальніше -
Окрошка з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка з редькою 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти