Укр
Рус
Макарони Другі страви Італійська кухня

Макарони по-китайськи

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

628 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Макарони по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Макарони по-китайськи - смачний і оригінальний рецепт приготування звичної страви. Ароматний соус і овочева суміш, роблять страву по-справжньому особливою і оригінальною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони по-китайськи" (на 100 грам)

  • Білки3.5 гр.
  • Жири7.2 гр.
  • Вуглеводи22.9 гр.
  • Калорії175 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування страви віддавайте перевагу макаронним виробам з твердих сортів пшениці. Поставте каструлю на плиту на сильний вогонь і доведіть до кипіння. Посоліть, додайте трохи оливкового масла і всипте макарони. Готуйте, дотримуючись рекомендацій, зазначених виробником на упаковці. Готові макарони процідіть через друшляк і промийте холодною водою.

Крок - 1
02

Поставте сковороду на плиту на середній вогонь і налийте оливкову олію. У розігріту жаровню висипте нарізані маленькими кубиками часник і цибулю. Обсмажуйте протягом 2 хвилин.

Крок - 2
03

Зелений перець чилі розріжте навпіл, видаліть плодоніжки і викладіть в сковороду. Зелену цибулю наріжте тонкими кільцями і додайте до решти інгредієнтів. Готуйте протягом хвилини.

Крок - 3
04

Солодку цибулю очистіть, розділіть на невеликі пелюстки і висипте в жаровню. Сюди ж додайте нарізаний кубиками болгарський перець.

Крок - 4
05

Обсмажуйте 1-2 хвилини. Влийте до овочів томатну пасту, червоний соус чилі і соєвий соус. Посоліть, додайте оцет, цукор і переміксуйте.

Крок - 5
06

У невелику ємність насипте кукурудзяну муку, додайте воду і перемішайте до однорідності. Вилийте суміш у сковороду з овочами і готуйте 5-7 хвилин.

Крок - 6
07

Після закінчення зазначеного часу, викладіть в жаровню варені макарони. Посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею і перемішайте до однорідного стану.

Крок - 7
08

Готові макарони можна подавати у вигляді гарніру до м'ясних страв або як самостійну страву. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з огірків - покроковий рецепт, фото 1 Салат з огірків 30 3 2 з 5 - детальніше -
Террін - покроковий рецепт, фото 1 Террін 90 5 3 з 5 - детальніше -
Грибний соус - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус 30 1 2 з 5 - детальніше -
Домашній суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Домашній суп з фрикадельками 35 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Форшмак одеський - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак одеський 30 4 3 з 5 - детальніше -
Маршмеллоу з какао - покроковий рецепт, фото 1 Маршмеллоу з какао 50 3 3 з 5 - детальніше -
Свиняча рулька варена - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча рулька варена 130 5 3 з 5 - детальніше -
Соус бешамель з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Соус бешамель з сиром 20 1 2 з 5 - детальніше -