Укр
Рус
Макарони Другі страви Італійська кухня

Макарони-мушлі фаршировані

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

867 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Макарони-мушлі фаршировані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Фаршировані черепашки - смачна традиційна італійська страва. Її можна готувати з найрізноманітнішими начинками і соусами. Приготуйте страву для ситного сімейного обіду або вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони-мушлі фаршировані" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи11.9 гр.
  • Калорії157 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте томатний соус. У каструлю викладіть консервовані помідори. У літній сезон можна використовувати свіжі томати. Цибулю і часник очистіть від лушпиння, розріжте навпіл і додайте до помідорів.

Крок - 1
02

Влийте оливкову олію, поперчіть, притрусіть пластівцями червоного перцю і поставте на плиту на середній вогонь. Варіть протягом 30-40 хвилин, періодично помішуючи. За кілька хвилин до готовності, цибулю дістаньте з каструлі і придушіть помідори ложкою.

Крок - 2
03

Зніміть з вогню і подрібніть суміш блендером до однорідності. У форму для випічки влийте томатний соус і розподіліть рівномірним шаром.

Крок - 3
04

Поставте сковороду на середній вогонь і налийте оливкову олію. У розігріту жаровню викладіть подрібнений часник і обсмажте до золотистого кольору.

Крок - 4
05

Шпинат промийте під проточною водою, обсушіть паперовими рушниками і наріжте невеликими шматочками. Висипте на сковороду і обсмажуйте протягом 2-3 хвилин. Викладіть шпинат у велику миску, додайте рікотту, моцарелу і тертий пармезан.

Крок - 5
06

Добре вимийте і висушіть базилік. Наріжте і додайте до основної маси. Посоліть, поперчіть і вбийте яйце. Щоб в суміш не потрапили шкарлупки, розбивайте яйце в окрему ємність, потім вводіть до решти інгредієнтів. Ретельно перемішайте суміш до однорідності.

Крок - 6
07

Великі макарони-черепашки відваріть, дотримуючись інструкції зазначеної на упаковці. Готові черепашки заповніть начинкою і викладіть у форму на томатну подушку.

Крок - 7
08

Накрийте блюдо фольгою і поставте в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте страву протягом 30 хвилин. Після чого зніміть фольгу, і готуйте ще півгодини до появи золотистої скоринки.

Крок - 8
09

Готові фаршировані черепашки викладіть на блюдо, притрусіть тертим пармезаном і подавайте до столу в гарячому вигляді. Приємного вам апетиту!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з куркою 30 2 3 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Баурсаки - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки 140 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Перлова каша з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша з м’ясом 35 4 2 з 5 - детальніше -
Сирні пончики (бублики) - покроковий рецепт, фото 1 Сирні пончики (бублики) 40 3 3 з 5 - детальніше -
Картопля по-селянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля по-селянськи 50 4 3 з 5 - детальніше -
Салат «Мімоза» на швидку руку - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Мімоза» на швидку руку 35 3 3 з 5 - детальніше -