Укр
Рус
Макарони Другі страви Російська кухня

Макарони з творогом

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

1657 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Макарони з творогом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці макарони з сиром прості в приготуванні, але дуже смачні. Впевнені, що їх варто спробувати приготувати за цим рецептом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони з творогом" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири10.4 гр.
  • Вуглеводи24 гр.
  • Калорії236 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті бекон можна замінить свинячою корейкою, але тільки доведеться постаратися тонко її нарізати. Поставте на плиту, на середній вогонь сковорідку. Викладіть в неї слайси бекону і добре підсмажте, щоб вони стали рум'яними і хрусткими.

Крок - 1
02

Потім вийміть з сковороди підсмажений бекон за допомогою вилки або лопатки. Покладіть його на паперову серветку, щоб вбрався зайвий жир. Коли бекон охолоне, розкришіть його руками або наріжте гострим ножем на невеликі шматочки. Зніміть сковорідку з плити, а на її місце поставте каструлю з водою для приготування макаронів.

Крок - 2
03

Закип'ятіть воду і додайте солі на свій смак. У киплячу воду висипте макарони. Вид, форму і виробника макаронів вибирайте на свій розсуд, але все-таки, краще брати макаронні вироби з твердих сортів пшениці, вони не так злипаються і зберігають свою текстуру. Варіть макарони до напівготовності, так як вони будуть ще пектися в духовці.

Крок - 3
04

Не забувайте періодично помішувати макарони під час варіння, щоб вони не злиплися. Потім злийте воду, відкинувши їх на друшляк або іншим зручним для вас способом.

Крок - 4
05

Увімкніть духовку на 175 градусів за цельсієм. Візьміть форму для випічки прямокутну, квадратну, овальну - будь-яку, яка знайдеться на вашій кухні. Змастіть її оливковою олією. У форму висипте вже відварені макарони. Додайте до них сметану.

Крок - 5
06

Посоліть за смаком. Добре перемішайте, щоб сметана рівномірно розподілилася по макаронах. За допомогою ложки або лопатки розрівняйте макарони зі сметаною. Далі розподіліть сир рівномірним шаром по поверхні макаронів.

Крок - 6
07

Сир краще використовувати не дуже сухий, візьміть з жирністю 5-9%. Сир посипте шматочками бекону. Форму для запікання з макаронами, сметаною, сиром і беконом поставте в заздалегідь розігріту духовку на 5-10 хвилин.

Крок - 7
08

Через відведений час вийміть форму з духовки. Подавайте макарони з сиром гарячими з м'ясом і свіжими овочами. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Черепаха - покроковий рецепт, фото 1 Торт Черепаха 65 6 4 з 5 - детальніше -
Торт Естерхазі - покроковий рецепт, фото 1 Торт Естерхазі 120 7 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк вишневий - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк вишневий 80 4 3 з 5 - детальніше -
Мусака з яловичиною і картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Мусака з яловичиною і картоплею 80 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Хворост без горілки - покроковий рецепт, фото 1 Хворост без горілки 45 3 3 з 5 - детальніше -
Варення зі слив - покроковий рецепт, фото 1 Варення зі слив 75 1 2 з 5 - детальніше -
Капуста брокколі смажена - покроковий рецепт, фото 1 Капуста брокколі смажена 20 2 2 з 5 - детальніше -