Ну, розумію, що таким стравою як макарони, з чим би вони не були, не здивуєш нікого. І звичайно ж, кожна господиня хоч раз в житті готувала макарони з тушонкою, до того ж, думаю, нелегко відшукати людину, якій така нехитра страва не припаде до смаку. Свою популярність страва завоювала завдяки простоті і доступності продуктів, до того ж її практично неможливо зіпсувати. Так що, якщо ви підете моїм рецептом, а ще й проявите кмітливість у виборі різноманітних добавок до класичних макаронів, отримаєте на виході смакоту Єдине, що вам знадобиться в приготуванні страви за цим рецептом, це наявність на вашій кухні мультиварки. Час заощадите, а сім'я буде сита і задоволена.
Для початку займіться м'ясним інгредієнтом, який будете використовувати в цьому рецепті. Загалом, можна використовувати будь-який м'ясний фарш (свинину, яловичину або курку), або навіть тушонку. Отже, м'ясний фарш або тушонку (можна навіть купити готову в магазині) викладіть на розпечену сковорідку з рослинним маслом і обсмажте, до м'якості м'яса. Обсмажене м'ясо перекладіть в попередньо змащену олією чашу мультиварки.
Потім ретельно помийте під проточною водою, очистіть від нутрощів і хвостика солодкий перець. Викладіть перчик на обробну дошку і наріжте його невеликими шматочками, відправте овоч так само в чашу мультиварки.
Тепер додайте до решти інгредієнтів заздалегідь вимитий і дрібно нашаткований свіжий шпинат. Потім додайте заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю.
Далі додайте в чашу італійську приправу, засипте сіль, попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник і приправте все пластівцями червоного перцю чилі.
Тепер залийте вміст мультиварки теплим молоком, долийте трохи яловичого бульйону, додайте так само в чашу томатну пасту або кетчуп (можна навіть використовувати аджику або гострий соус на свій смак) і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Накрийте чашу мультиварки кришкою, встановіть режим тушкування з певним часом (кожна техніка індивідуальна) і залиште страву готуватися.
Після закінчення необхідного часу, відкрийте кришку мультиварки і засипте в чашу макарони. Знову ретельно все перемішайте, накрийте ємність кришкою і готуйте ще страву приблизно 15-17 хвилин, до повної готовності макаронного вироби.
Потім знову відкрийте кришку мультиварки, посипте вміст попередньо натертим на крупній тертці твердим сиром, знову накрийте чашу і томіть страву ще кілька хвилин, до розплавлення молочного продукту. Готові макарони з тушонкою, приготовані в мультиварці, подавайте до столу гарячими, посипавши натертим сиром.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти