Укр
Рус
Макарони Другі страви Італійська кухня

Макарони з сьомгою у вершковому соусі

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

613 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Макарони з сьомгою у вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Італійські яєчні макарони з сьомгою досить проста і швидка в приготуванні страва. Ідеальний варіант для сімейної вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони з сьомгою у вершковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири6.7 гр.
  • Вуглеводи22.5 гр.
  • Калорії215 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте маленькими шматочками.

Крок - 1
02

Філе сьомги промийте під проточною водою і обсушіть рушниками. Наріжте смужками 1-1,5 см шириною. Намагайтеся не робити шматочки меншого розміру, щоб риба при обсмажуванні не розпалася. Сьомгу можна замінити іншою червоною рибою.

Крок - 2
03

Поставте сковороду на плиту на середній вогонь і налийте оливкову олію. У розігріту жаровню всипте цибулю і обсмажте до золотистого кольору.

Крок - 3
04

Збільште вогонь і викладіть на сковороду сьомгу. Готуйте 3-4 хвилини і налийте бренді. При необхідності його можна замінити білим вином або джином в тій же кількості. Посоліть, зменшіть вогонь і обсмажуйте до повного випаровування алкогольного напою.

Крок - 4
05

Займіться приготуванням локшини. Поставте на плиту каструлю з водою. Доведіть до кипіння, посоліть і додайте макарони. Готуйте дотримуючись інструкції, зазначеної на упаковці.

Крок - 5
06

У сковороду з лососем на вимкненому вогні влийте жирні вершки. Дайте рибі настоятися і увібрати молочний продукт. При бажанні можна замінити вершки свіжим молоком.

Крок - 6
07

Готові макарони процідіть через друшляк і викладіть в жаровню з іншими інгредієнтами. Увімкніть вогонь, додайте сіль і чорний або білий мелений перець.

Крок - 7
08

Додайте дрібно нарізану свіжу петрушку або кріп. Переміксуйте і готуйте на середньому вогні до випаровування рідини. Викладіть макарони з сьомгою на порційне блюдо, посипте подрібненою свіжою зеленню і подавайте на стіл. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бил меслен кус - кус по Туніськи - покроковий рецепт, фото 1 Бил меслен кус - кус по Туніськи 120 6 4 з 5 - детальніше -
Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -
Соус Бешамель - покроковий рецепт, фото 1 Соус Бешамель 40 1 2 з 5 - детальніше -
Карпаччо - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бозбаш азербайджанський - покроковий рецепт, фото 1 Бозбаш азербайджанський 85 6 3 з 5 - детальніше -
Легке печиво - покроковий рецепт, фото 1 Легке печиво 45 3 2 з 5 - детальніше -