Укр
Рус
Макарони Другі страви Російська кухня

Макарони по флотські з сиром

( 4.7895 4 519 19 оцінок)
2548 - переглядів
35 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Макарони по флотські з сиром - покроковий рецепт, фото 1

опис

Ви приходите додому з роботи і у вас немає часу на покупки? З деякими замороженими інгредієнтами і тим, що ви знайдете в холодильнику для зберігання, можна приготувати відмінну страву, таку як макарони по флотськи з сиром і з цибулею-пореєм з помідорами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони по флотські з сиром" (на 100 грам)

  • Білки7.7 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи14.9 гр.
  • Калорії169 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 градусів. Помістіть велику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Засипте в каструлю макарони і приготуйте їх в злегка підсоленій киплячій воді, користуючись інструкцією, вказаною на упаковці. Зазвичай час приготування приблизно 10-15 хвилин.

Крок - 1
02

Помістіть невелику сковорідку або сотейник на плиту і добре розігрійте. Надішліть в сотейник свинячий фарш, приправте його паприкою і обсмажуйте, до зникнення почервоніння в м'ясі. Перекладіть обсмажений фарш в миску і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Тим часом розігрійте оливкову чи рослинну олію в сотейнику, засипте в неї попередньо вимиту і крупно нарізану цибулю-шалот і обсмажуйте протягом 10 хвилин, помішуючи її виделкою. Додайте в сотейник спеції з паприкою, посипте цибулю сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

Далі ретельно помийте під проточною водою помідори і на обробній дошці наріжте їх невеликими скибочками. У цьому рецепті можна використовувати консервовані томати. Надішліть подрібнені помідори в сотейник до цибулі і залийте все водою. Перекладіть в сотейник раніше обсмажений фарш.

Крок - 4
05

Приправте так само вміст сухим чебрецем, мускатним горіхом, посипте сіллю і чорним меленим перцем і тушкуйте близько 10 хвилин. Ретельно все перемішайте при обсмажуванні, а потім зніміть сотейник з плити, добавте раніше відварені макарони, перемішайте і перенесіть вміст в форму для випічки, попередньо змащену рослинною або оливковою олією, рівномірно розподіливши по всій ємності.

Крок - 5
06

Потім натріть на самій дрібній тертці твердий сир. Посипте натертим сиром страву у формі для випічки і відправте її в попередньо розігріту духовку приблизно на 10 хвилин. Увімкніть гриль протягом останніх 2 хвилин приготування і готуйте, до утворення легкої золотистої скоринки на вершині.

Крок - 6
07

Готові макарони по флотськи з сиром, приготовані в духовці, подавайте до столу відразу гарячими, в супроводі свіжих овочів і хорошого вина. Можна, на свій розсуд, прикрасити страву свіжою зеленню або приправити за смаком соусом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві голубці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Курка в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка в духовці 120 6 2 з 5 - детальніше -
Лимонне суфле - покроковий рецепт, фото 1 Лимонне суфле 70 2 2 з 5 - детальніше -
Томатний сік - покроковий рецепт, фото 1 Томатний сік 40 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясо по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Торт Сирний - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сирний 40 3 3 з 5 - детальніше -
Салат мімоза класичний з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза класичний з сиром 40 4 3 з 5 - детальніше -