Укр
Рус
Макарони Другі страви Українська кухня

Макарони з ковбасою

( 5.0000 5 515 15 оцінок)

2909 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Макарони з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо вам потрібно терміново нагодувати сім'ю, але зайвої хвилини у вас немає зовсім, та й наявність продуктів не особливо радує своїм достатком - то справжньою знахідкою для вас стане простий і зручний рецепт приготування макаронів з ковбасою. На кухні ця страва займе у вас не більше півгодини, а то й менше, але зате відмінно підійде не просто вгамувати голод вашим домочадцям, а й насолодитися чудовим смаком. Незважаючи на свою простоту і по процесу приготування, і за складом інгредієнтів, страва відмінно зійде до повсякденного обіду або вечері і виходить цілком апетитною і ситною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони з ковбасою" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири10.5 гр.
  • Вуглеводи14.9 гр.
  • Калорії193 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте велику сковороду або сотейник на середньому вогні. Залийте в неї трохи оливкового або рослинного масла. Додайте в сковороду з маслом, попередньо нарізану тонкими кільцями ковбасу і заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Обсмажуйте вміст сковороди близько 5-7 хвилин, поки ковбаса не підрум'яниться. Потім вийміть зі сковороди обсмажену ковбасу з цибулею і відставте в сторону.

Крок - 1
02

В ту ж сковороду додайте трохи олії і покладіть заздалегідь вимиті і нарізані великими скибочками цукіні, червоний солодкий перець і гриби (бажано шампіньйони). Обсмажуйте вміст сотейника, помішуючи, протягом 5-7 хвилин, поки овочі не стануть м'якими і не почнуть випускати соки.

Крок - 2
03

В цей час додайте в сковороду томатний соус (можете залити томатний сік або використовувати навіть аджику), висушені помідори (або використовуйте консервовані помідори в олії).

Крок - 3
04

Потім залийте в сковороду червоне вино, заздалегідь підготовлений бульйон, засипте сушений базилік, чебрець, часниковий порошок. Додайте так само паприку, сіль, чорний мелений перець і добре все перемішайте.

Крок - 4
05

Поверніть раніше обсмажену ковбасу і цибулю назад в сковороду і ретельно перемішайте. Варіть вміст, періодично помішуючи, на середньому вогні 20-30 хвилин. Рідини повинні бути зменшені в два рази.

Крок - 5
06

Додайте в сковороду високої жирності вершки і попередньо натертий на дрібну тертку сир чеддер. Знову все добре перемішайте, до розплавлення сиру і утворення рідкої підливи.

Крок - 6
07

Потім додайте в сковороду заздалегідь приготовані макарони (спагеті) або інші. Використовуючи кухонні щипці, покрийте макарони в сковороді соусом. Готуйте вміст на повільному вогні ще 5 хвилин, щоб сир повністю розплавився, і всі продукти об'єдналися. Макарони з ковбасою подавайте гарячими.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини 35 5 2 з 5 - детальніше -
Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -
Форель у вині - покроковий рецепт, фото 1 Форель у вині 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Салат з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з редькою 60 2 2 з 5 - детальніше -
Тарталетки з сиром і беконом - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з сиром і беконом 30 3 2 з 5 - детальніше -