Укр
Рус
Макарони Другі страви Французька кухня

Макарони з фаршем

( 4.9268 4 541 41 оцінка)

2875 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Макарони з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Макарони з фаршем - це смачний рецепт, приготований з використанням макаронного вироби і рубленого м'яса, змішаних з різними спеціями, які нагадають вам страву по-флотськи.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони з фаршем " (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи17.3 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

На великій сковороді розігрійте рослинне і трохи вершкового масла. Потім додайте в сковороду цибулеву пасту або дрібно нашатковану цибулю і смажте, постійно помішуючи, до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 1
02

Додайте в сковороду імбірно-часникову пасту і обсмажте далі, постійно помішуючи, до зникнення сирого запаху. Потім засипте в ємність червоний мелений перець чилі і порошок куркуми. Додайте так само порошок гараму масала, засипте трохи чорного меленого перцю, сушений кмин, порошок коріандру, залийте в сковороду трохи води і ретельно все перемішайте.

Крок - 2
03

Додайте в сковороду мелену пасту зі свіжих помідорів (можна використовувати томатний соус або солодкий кетчуп) і обсмажте до зникнення сирого запаху. Далі залийте в сковороду суміш з йогурту, подрібненого зеленого перцю чилі, трохи листя м'яти і свіжого коріандру. Додайте цю пасту і смажте, постійно помішуючи, близько хвилини. Потім засипте в утворену масу сіль у міру необхідності.

Крок - 3
04

Тепер додайте в сковороду м'ясний фарш (це може бути будь-який м'ясний фарш - яловичина, свинина або курка), перемішайте і підсмажте її протягом 5 хвилин.

Крок - 4
05

Потім залийте в сковороду свіжі вершки, далі додайте теплу воду і варіть, помішуючи, поки вміст не стане ніжним і однорідним. Далі залийте так само в ємність заздалегідь підготовлений свіжовичавлений лимонний сік.

Крок - 5
06

У вас утворився ніжний м'ясний соус, тепер приготуйте самі макарони. Для цього помістіть глибоку каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Трохи присоліть воду і додайте трохи рослинного масла. Коли вода закипить, додайте в неї макарони і варіть 10 хвилин, потім акуратно промийте холодною водою.

Крок - 6
07

Надішліть відварені макарони до раніше приготовленого м'ясного фаршу і добре перемішайте все. Протоміть макарони з фаршем протягом 5 хвилин і прикрасьте листям коріандру. Страва готова служити.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Лазанья з соусом Болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з соусом Болоньєзе 60 5 3 з 5 - детальніше -
Тістечко Картопля - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Картопля 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Соус Болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Соус Болоньєзе 90 1 2 з 5 - детальніше -
Пшенична локшина - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична локшина 45 4 3 з 5 - детальніше -
Нутелла з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла з молоком 50 2 2 з 5 - детальніше -