Укр
Рус
Макарони Другі страви Російська кухня

Макарони в духовці, з овочами, в пікантному соусі

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1075 - переглядів
65 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Макарони в духовці, з овочами, в пікантному соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ніщо так не зрівняється зі смачною їжею, як макарони, і ця вегетаріанська версія не є винятком. Макарони в духовці, з овочами, в пікантному соусі - ваша нова улюблена вечеря.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони в духовці, з овочами, в пікантному соусі" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири2.5 гр.
  • Вуглеводи15.9 гр.
  • Калорії108 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте рослинне масло на великому вогні в середній сковороді і засипте в нього заздалегідь очищену від лушпиння і досить крупно нарізану червону цибулю і обсмажуйте, помішуючи кілька хвилин.

Крок - 1
02

Потім додайте в сковорідку очищений від нутрощів і нарізаний тонкою соломкою болгарський перець. Відразу ж додайте в сковорідку ретельно вимиті і нарізані дрібними шматочками цукіні і баклажани. Обсмажуйте, помішуючи, близько 3 хвилин.

Крок - 2
03

Далі додайте в сковорідку нарізані тонкими скибочками шампіньйони і очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Перемішайте все, посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і томіть, до розм'якшення всіх овочів.

Крок - 3
04

Влийте до решти інгредієнтів в сковороду нарізані консервовані помідори, потім долийте також бульйон або скористайтеся бульйонними кубиками, приправте вміст сухим орегано і базиліком, перцем чилі. Перемішайте все і залиште томитися, періодично помішуючи, поки соус, що утворився злегка не загусне.

Крок - 4
05

Тим часом приготуйте макарони в підсоленій киплячій воді до готовності (щоб макарони не стали неакуратними і не ламалися в духовці при подальшому приготуванні страви, їх потрібно кип'ятити кілька хвилин). Викладіть відварені макарони в сковорідку з соусом і ретельно все перемішайте.

Крок - 5
06

Потім додайте в сковорідку моцарелу, перемішайте і зніміть ємність з вогню.

Крок - 6
07

Далі залийте вміст сковороди в форму для випічки відповідного розміру. Покрийте вміст скибочками моцарели, відправте в попередньо розігріту духовку і випікайте при 200 градусах протягом 20 хвилин або поки не утвориться золотава хрустка скоринка на вершині.

Крок - 7
08

Потім посипте готові макарони, приготовані в духовці, з овочами, в пікантному соусі свіжою зеленню петрушки, розкладіть по тарілках і подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Форшмак - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак 45 4 2 з 5 - детальніше -
Домашній коньяк з самогону - покроковий рецепт, фото 1 Домашній коньяк з самогону 15 1 3 з 5 - детальніше -
Карпаччо - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кесаділья - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья 25 4 2 з 5 - детальніше -
Буженина варена - покроковий рецепт, фото 1 Буженина варена 120 4 3 з 5 - детальніше -
Картопляні крокети - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні крокети 50 3 3 з 5 - детальніше -