Укр
Рус
Макарони Другі страви Швейцарська кухня

Макарони по флотські на сковороді

( 4.8750 4 532 32 оцінки)

2541 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Макарони по флотські на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

опис

Любителів макаронних виробів, думаю, чимало. Як дорослі, так і діти часто люблять на сніданок вживати відварні макарошки. Хтось з підливою, хто з цукром, хтось зі всілякими соусами. А в деяких сім'ях швидка вечеря з макаронів - просто традиція. Якщо ви ще не знаєте, як швидко нагодувати сім'ю смачною вечерею, можу поділитися рецептом. Це настільки швидко і просто - макарони по флотськи на сковороді. Тут, звичайно, можна включати власну фантазію і додавати в макарони все що завгодно: гриби або рибні консерви, овочі або солодкий сир, словом, що б це не було - все одно смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони по флотські на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки2.2 гр.
  • Жири1.7 гр.
  • Вуглеводи9.9 гр.
  • Калорії66 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Макаронами по флотськи дуже часто називають страви, які не зовсім відповідають назві, але це практично завжди смачно, до того ж, досить ситно. Макарони можна використовувати завжди абсолютно різні, головне, щоб вони були твердих сортів. А різниці черепашки це, бантики або спіральки, в принципі, ніякої, навіть спагетті можуть підійти без проблем. До речі, ми з вами будемо сьогодні готувати різнокольорові макарони-гребінці, які ніколи не розварюються та ще й виглядають чарівно, що може зацікавити навіть діток, які не дуже люблять макарони. Фарш для цієї страви теж підійде будь-який, як яловичий, так і свинячий або курячий. Причому його можна купити готовий в супермаркеті, а можна приготувати самостійно. Зараз візьмемо каструлю з водою, поставимо на плиту і, накривши кришкою, доводимо до кипіння.

Крок - 1
02

Коли вода закипить, засипаємо в неї сіль і вливаємо оливкову олію. Після цього засипаємо в киплячу воду макарони, добре перемішуємо і відварюємо до готовності.

Крок - 2
03

Тепер в чашу кухонного комбайна викладаємо трохи відварену м'якоть свинини і подрібнюємо.

Крок - 3
04

Далі ставимо на плиту сковорідку і кидаємо в неї шматочок вершкового масла, розтоплюємо.

Крок - 4
05

Зубок часнику очищаємо від лушпиння, обполіскуємо водою і дрібно шаткуємо. Кидаємо на сковорідку. Туди ж додаємо очищений і дрібно рубаний лук, добре пасеруємо.

Крок - 5
06

Тепер викладаємо туди ж приготовлений свинячий фарш, посипаємо борошном і перчимо.

Крок - 6
07

Потім вливаємо овочевий бульйон і кидаємо лавровий лист. Все добре перемішуємо і викладаємо в сковорідку відварені заздалегідь макарони, перемішуємо і посипаємо подрібненою зеленню петрушки. Готуємо ще буквально кілька хвилин і знімаємо сковорідку з плити.

Крок - 7
08

Готові макарони по флотськи на сковороді розкладаємо по тарілках, прикрашаємо листком свіжої зелені і подаємо до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Панакота - покроковий рецепт, фото 1 Панакота 150 2 3 з 5 - детальніше -
Гранатовий сік - покроковий рецепт, фото 1 Гранатовий сік 30 1 3 з 5 - детальніше -
Кисле молоко - покроковий рецепт, фото 1 Кисле молоко 35 1 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Брускета - покроковий рецепт, фото 1 Брускета 25 4 2 з 5 - детальніше -
Простий салат цезар - покроковий рецепт, фото 1 Простий салат цезар 40 5 3 з 5 - детальніше -
Сабайон соус - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон соус 30 1 2 з 5 - детальніше -
Гірчиця французька - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця французька 50 1 2 з 5 - детальніше -