Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Макарони Другі страви Російська кухня

Макарони по флотськи

( 4.8750 4 516 16 оцінок)
2972 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Макарони по-флотськи були в меню завжди. Дуже смачна, ситна і проста в приготуванні страва.

Інгредієнти

  • Чеддер 1 скл.
  • Макарони 250 г.
  • Базилік 1/2 пуч.
  • Вода 1/2 скл.
  • Соєвий соус 2 ст.л
  • Паста томат 1 ст.л
  • Помідор 250 г.
  • Оливкова олія 3 ст.л
  • Фарш яловичий 300 г.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Перець червоний чілі 1/2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Орегано 1 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глибокий сотейник помістіть на плиту, налийте в нього оливкову олію і добре розігрійте.

Крок - 1
02

Далі укладіть в сотейник, попередньо підготовлений яловичий фарш. Його можна купити в будь-якому магазині або ж приготувати самостійно (пропустити свіжу яловичину через м'ясорубку або подрібнити за допомогою кухонного комбайна). Обсмажуйте м'ясо, постійно мішаючи, до зникнення почервоніння в ньому і випаровування практично всієї рідини в сотейнику.

Крок - 2
03

Потім очистіть від лушпиння червону цибулю і на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Надішліть подрібнену цибулю в сотейник до говяжого фаршу. Додайте до м'яса також попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Обсмажуйте вміст, постійно заважаючи, близько 2 хвилин.

Крок - 3
04

Далі засипте в сотейник мелений перець чилі, рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і приправте сухим орегано. Ретельно перемішайте всі і продовжуйте томіть ще кілька хвилин.

Крок - 4
05

Тепер ретельно промийте під проточною водою свіжі помідори і за допомогою блендера подрібніть їх до стану пюре. Надішліть утворене пюре в сотейник до решти продуктів, перемішайте і продовжуйте томити страву близько 4 хвилин.

Крок - 5
06

Потім додайте в сотейник томатну пасту, залийте соєвий соус, добре перемішайте і протоміть ще деякий час. Далі залийте вміст сотейника водою, засипте свіжою нашаткованою зеленню базиліка, накрийте кришкою і залиште кипіти на повільному вогні близько 12 хвилин.

Крок - 6
07

Після закінчення цього часу укладіть в сотейник з м'ясною начинкою попередньо відварені макарони, ретельно перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 7
08

Потім рясно усипте вміст сотейника заздалегідь натертим на крупній тертці сиром чеддер, приправте нашаткованою зеленню базиліка, накрийте ємність кришкою і залиште томитися на самому слабкому вогні близько 2 хвилин.

Крок - 8
09

Готові макарони по флотськи розкладіть в глибокі миски і подавайте гарячими до обіднього столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Макарони з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з помідорами 45 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони по-флотськи з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по-флотськи з сиром 40 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони в томатній пасті - покроковий рецепт, фото 1 Макарони в томатній пасті 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рисовий суп - покроковий рецепт, фото 1 Рисовий суп 55 4 2 з 5 - детальніше -
Бульйон в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон в мультиварці 60 5 2 з 5 - детальніше -
Холодник простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Холодник простий рецепт 45 6 3 з 5 - детальніше -
Рататуй з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з м’ясом 85 6 3 з 5 - детальніше -