Укр
Рус
Макарони Другі страви Російська кухня

Макарони по флотськи

( 4.8750 4 516 16 оцінок)

3336 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Макарони по-флотськи були в меню завжди. Дуже смачна, ситна і проста в приготуванні страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони по флотськи" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири13.2 гр.
  • Вуглеводи15.9 гр.
  • Калорії238 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глибокий сотейник помістіть на плиту, налийте в нього оливкову олію і добре розігрійте.

Крок - 1
02

Далі укладіть в сотейник, попередньо підготовлений яловичий фарш. Його можна купити в будь-якому магазині або ж приготувати самостійно (пропустити свіжу яловичину через м'ясорубку або подрібнити за допомогою кухонного комбайна). Обсмажуйте м'ясо, постійно мішаючи, до зникнення почервоніння в ньому і випаровування практично всієї рідини в сотейнику.

Крок - 2
03

Потім очистіть від лушпиння червону цибулю і на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Надішліть подрібнену цибулю в сотейник до говяжого фаршу. Додайте до м'яса також попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Обсмажуйте вміст, постійно заважаючи, близько 2 хвилин.

Крок - 3
04

Далі засипте в сотейник мелений перець чилі, рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і приправте сухим орегано. Ретельно перемішайте всі і продовжуйте томіть ще кілька хвилин.

Крок - 4
05

Тепер ретельно промийте під проточною водою свіжі помідори і за допомогою блендера подрібніть їх до стану пюре. Надішліть утворене пюре в сотейник до решти продуктів, перемішайте і продовжуйте томити страву близько 4 хвилин.

Крок - 5
06

Потім додайте в сотейник томатну пасту, залийте соєвий соус, добре перемішайте і протоміть ще деякий час. Далі залийте вміст сотейника водою, засипте свіжою нашаткованою зеленню базиліка, накрийте кришкою і залиште кипіти на повільному вогні близько 12 хвилин.

Крок - 6
07

Після закінчення цього часу укладіть в сотейник з м'ясною начинкою попередньо відварені макарони, ретельно перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 7
08

Потім рясно усипте вміст сотейника заздалегідь натертим на крупній тертці сиром чеддер, приправте нашаткованою зеленню базиліка, накрийте ємність кришкою і залиште томитися на самому слабкому вогні близько 2 хвилин.

Крок - 8
09

Готові макарони по флотськи розкладіть в глибокі миски і подавайте гарячими до обіднього столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сушені банани - покроковий рецепт, фото 1 Сушені банани 120 2 2 з 5 - детальніше -
Бутерброди з бринзою - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброди з бринзою 20 3 1 з 5 - детальніше -
Салат з печінкою тріски - покроковий рецепт, фото 1 Салат з печінкою тріски 50 3 3 з 5 - детальніше -
Щі по-селянськи - покроковий рецепт, фото 1 Щі по-селянськи 140 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паста том ям - покроковий рецепт, фото 1 Паста том ям 60 4 3 з 5 - детальніше -
Лангет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з печінки 60 4 3 з 5 - детальніше -
Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з підливою 45 4 3 з 5 - детальніше -