Укр
Рус
Поділитися

Макарони по флотськи

30 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1

опис

Макарони по-флотськи були в меню завжди. Дуже смачна, ситна і проста в приготуванні страва.

Інгредієнти

Лавровий лист3 шт.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Масло рослинне3 ст.л
Вершкове масло50 г.
Цибуля1 шт.
Макарони400 г.
фарш яловичий300 г.
01

Нарізається дрібно цибуля  і обсмажується  до прозорості за допомогою рослинного і вершкового масла.

Шаг - 1
02

Потім додається м'ясний фарш і перемішується на маленькому вогні, доки не випарується рідина. В кінці посолити, поперчити, додати  лавровий лист і накрити  для насичення.

Шаг - 2
03

Окремо відварюються макарони, викладаються до фаршу, перемішуються і гріються на вогні трохи більше хвилини.  

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: