Укр
Рус
Макарони Другі страви Російська кухня

Макарони по флотськи з томатною пастою

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1602 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Макарони по флотськи з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Макарони по-флотськи - звичайна, але апетитна і ситна друга страва, яке полегшить проблему, як швидше нагодувати рідних. Пропонуємо варіант макаронів з томатною пастою, в результаті вони вийдуть соковитими і головне смачними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони по флотськи з томатною пастою" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири3.8 гр.
  • Вуглеводи14.2 гр.
  • Калорії114 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально прогрійте. Потім очистіть від лушпиння зубчики часнику і дрібно наріжте (можна пропустити через чеснокодавку). Надішліть подрібнений часник в сковорідку з киплячим маслом.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю, викладіть на кухонну дошку і наріжте на дрібні частини. Потім відправте нашатковану цибулю в сковорідку до часнику і обсмажуйте, постійно помішуючи, до розм'якшення овочів і появи насиченого часникового аромату.

Крок - 2
03

Тепер помістіть в сковорідку до присмажених овочів яловичий фарш. Який ви можете купити в магазині або ринку, а можете і приготувати самостійно, шляхом перекручування шматка м'яса через м'ясорубку або подрібнити за допомогою кухонного комбайна.

Крок - 3
04

Ретельно перемішайте все і продовжуйте обсмажувати, періодично помішуючи, до зникнення почервоніння в м'ясі. Потім залийте в сковорідку консервовані подрібнені помідори у власному соку (можна використовувати томатний соус або ж для тих, хто любить гостріше можна і зовсім вжити аджику).

Крок - 4
05

Перемішайте ретельно все і зменшіть вогонь до мінімуму. Далі рясно посоліть вміст сковороди, приперчіть чорним меленим перцем, приправте паприкою і каррі і додайте заздалегідь розтертий в порошок бульйонний кубик.

Крок - 5
06

Потім залийте в сковорідку, заздалегідь закип'ячену воду і ще раз все гарненько змішайте. Далі додайте в ємність з киплячою масою високої жирності вершки і ще раз повільно все змішайте до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 6
07

Далі відправте в сковорідку в киплячу суміш макарони, в цьому рецепті найкраще підійдуть макаронні вироби у формі черепашки або ж інші великі види. Отже, перемішайте макарони з киплячим соусом, накрийте кришкою і залиште страву томитися ще хвилин на 15.

Крок - 7
08

За цей час макарони в сковорідці набухнуть, вберуть в себе всю рідину і утворять потрібну страву. Готові макарони по флотськи з томатною пастою викладіть на гарне блюдо і подавайте зі свіжими овочами.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Котлети свинячі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети свинячі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Брокколі з гливами - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі з гливами 35 3 2 з 5 - детальніше -
М’ясний пиріг з сиром - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний пиріг з сиром 90 4 3 з 5 - детальніше -
Класична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Класична окрошка 35 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лангет з курки - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з курки 75 2 3 з 5 - детальніше -
Слойка з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з сиром 55 3 3 з 5 - детальніше -