Укр
Рус
Макарони Другі страви Російська кухня

Макарони по-флотськи з сиром

( 4.8235 4 517 17 оцінок)

1581 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Макарони по-флотськи з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Макарони по-флотськи - це ідеальний варіант, коли потрібно по-швидкому приготувати щось смачненьке, щоб нагодувати сім'ю на вечерю або до обіду. Готується така страва легко, просто і не займе багато часу. Звичній і повсякденній страві якоїсь різноманітності і смаку надає наявність сиру. Саме такий варіант макаронів ми рекомендуємо вам приготувати. Макарони по-флотськи з сиром урізноманітнюють ваше повсякденне меню і подарують неймовірне задоволення всім присутнім за столом. Адже це не просто звичайні відварені макарони, а в супроводі м'яса і овочів, які роблять цю страву насиченою, ситною, поживною і особливо смачною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони по-флотськи з сиром" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири14.7 гр.
  • Вуглеводи13.5 гр.
  • Калорії237 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

А щоб воно вийшло дійсно вдалим, використовуйте маленькі кулінарні секрети, які ми зібрали в цьому рецепті. Головне, побільше цибулі, гарне м'ясо і звичайно ж, товсті макарони. Перш за все підготуйте всі необхідні інгредієнти. Для обсмажування м'яса вам знадобиться підчеревина, яку наріжте довгими скибочками.

Крок - 1
02

Яловичу м'якоть добре промийте, видаліть плівки і прожилки, трохи просушіть паперовим рушником і поріжте шматочками середньої величини. У глибокий сотейник викладіть скибочки підчеревини і підсмажте на середньому вогні, поки вона добре вижарітся і з'явиться в сотейнику досить жиру.

Крок - 2
03

Після цього виловіть шумівкою шматочки підчеревини, а в сотейник покладіть нарізану яловичину. Трохи посоліть і обсмажуйте, перевертаючи, щоб не підгорало, до легкої рум'яності.

Крок - 3
04

Потім додайте до м'яса дрібно нарізану моркву і селеру. Туди ж киньте шматочки підсмаженої раніше підчеревини, посоліть, поперчіть і добре перемішуючи, трохи посмажте.

Крок - 4
05

Після цього додайте в сотейник трохи томатної пасти і киньте лавровий лист. Долийте трохи води і добре перемішавши, залиште на повільному вогні.

Крок - 5
06

Тим часом наріжте скибочками середньої величини цибулю і викладіть в сотейник поверх м'яса. Накрийте кришкою і залиште тушкувати все разом на півгодини. По закінченню цього періоду, відкрийте кришку, все добре перемішайте і томіть, знову накривши кришкою, ще хвилин 30.

Крок - 6
07

Потім кришку зніміть і помішуючи, готуйте ще під відкритою кришкою хвилин 10. Так, не забудьте акуратно зняти ополоником зайвий жир з поверхні підготовлюваної їжі. Тепер викладіть в сотейник попередньо відварені макарони, перемішайте і готуйте ще кілька хвилин. В кінці посипте дрібно потертим сиром пармезан, киньте зелень чебрецю, перемішайте і знімайте страву з плити.

Крок - 7
08

Готову страву викладіть в тарілку, посипте потертим сиром і страва готова. Макарони по-флотськи з сиром обов'язково сподобаються вашій родині.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Деруни картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Деруни картопляні 60 2 3 з 5 - детальніше -
Тертий пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Тертий пиріг 90 6 3 з 5 - детальніше -
Багет - покроковий рецепт, фото 1 Багет 150 1 3 з 5 - детальніше -
Молочний коктейль - покроковий рецепт, фото 1 Молочний коктейль 15 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Роли з крабом в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Роли з крабом в домашніх умовах 70 3 3 з 5 - детальніше -
Салат царський з огірками - покроковий рецепт, фото 1 Салат царський з огірками 45 5 3 з 5 - детальніше -
Простий пиріг в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Простий пиріг в мультиварці 85 4 3 з 5 - детальніше -