Укр
Рус
Кекси Випічка Американська кухня

Мафіни з полуницею

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1033 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Мафіни з полуницею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: Формочка

опис

Робіть ці корисні маффіни з полуницею під час полуничного сезону і насолоджуйтеся ними в якості здорового сніданку або десерту. Ці мафіни зроблені з цілих інгредієнтів і є м'якими, щільними і ніжними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мафіни з полуницею" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи33.6 гр.
  • Калорії203 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів і змастіть форму для випікання кексів кокосовою або оливковою олією. Можна трохи притрусити борошном і накрити кожну клітинку форми паперовими вкладишами.

Крок - 1
02

Потім приготуйте полуницю. Ретельно помийте проточною водою ягоду, а потім видаліть лушпиння і поріжте полуницю на невеликі шматочки рівномірного розміру. Відкладіть шматочки ягід поки в сторону, до подальшого використання.

Крок - 2
03

У середній мисці змішайте миндальне борошно, харчову соду і велику сіль. Відставте утворену суміш з сипучих інгредієнтів в сторону.

Крок - 3
04

В іншій мисці за допомогою вилки розімніть попередньо очищені від шкірки банани. У вас повинна вийти пюреподібна маса.

Крок - 4
05

Потім додайте в миску до бананового пюре курячі яйця, чистий кленовий сироп, розтоплене кокосове масло і екстракт ванілі. Змішайте все, до утворення однорідної рідкої суміші.

Крок - 5
06

Додайте сухі інгредієнти в утворену яєчно-бананову масу, яку змішали раніше, і ретельно все перемішайте, до однорідної маси, густої консистенції.

Крок - 6
07

Тепер додайте в миску до густої маси нарізану кубиками полуницю і перемішайте все, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 7
08

Використовуючи велику ложку, залийте приготоване тісто у форму для кексів, заповнюючи кожну клітинку приблизно на 2/3. Додайте ще кілька нарізаних кубиків полуниці наверх кожного майбутнього маффіна. Тепер перенесіть форму з вмістом в розігріту духовку і запікайте протягом 18-20 хвилин, або поки маффіни не стануть щільними в центрі і злегка золотавими по краях, а зубочистка або вставлений ніж в випічку вийдуть чистими.

Крок - 8
09

Вийміть форму і залиште на 5 хвилин, перш ніж перенести маффіни з полуницею на охолоджуючу підставку. Потім акуратно перенесіть їх в охолоджуючу стійку, щоб випічка досягла кімнатної температури, і насолоджуйтеся результатом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Юшка з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сьомги 40 5 2 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Класична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Класична окрошка 35 6 3 з 5 - детальніше -
Бульйон в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон в мультиварці 60 5 2 з 5 - детальніше -
Мідії смажені - покроковий рецепт, фото 1 Мідії смажені 45 3 3 з 5 - детальніше -
Закуска з печінки "Друзі навіки" - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з печінки "Друзі навіки" 120 3 4 з 5 - детальніше -