Робіть ці корисні маффіни з полуницею під час полуничного сезону і насолоджуйтеся ними в якості здорового сніданку або десерту. Ці мафіни зроблені з цілих інгредієнтів і є м'якими, щільними і ніжними.
Розігрійте духовку до 200 градусів і змастіть форму для випікання кексів кокосовою або оливковою олією. Можна трохи притрусити борошном і накрити кожну клітинку форми паперовими вкладишами.
Потім приготуйте полуницю. Ретельно помийте проточною водою ягоду, а потім видаліть лушпиння і поріжте полуницю на невеликі шматочки рівномірного розміру. Відкладіть шматочки ягід поки в сторону, до подальшого використання.
У середній мисці змішайте миндальне борошно, харчову соду і велику сіль. Відставте утворену суміш з сипучих інгредієнтів в сторону.
В іншій мисці за допомогою вилки розімніть попередньо очищені від шкірки банани. У вас повинна вийти пюреподібна маса.
Потім додайте в миску до бананового пюре курячі яйця, чистий кленовий сироп, розтоплене кокосове масло і екстракт ванілі. Змішайте все, до утворення однорідної рідкої суміші.
Додайте сухі інгредієнти в утворену яєчно-бананову масу, яку змішали раніше, і ретельно все перемішайте, до однорідної маси, густої консистенції.
Тепер додайте в миску до густої маси нарізану кубиками полуницю і перемішайте все, до об'єднання інгредієнтів.
Використовуючи велику ложку, залийте приготоване тісто у форму для кексів, заповнюючи кожну клітинку приблизно на 2/3. Додайте ще кілька нарізаних кубиків полуниці наверх кожного майбутнього маффіна. Тепер перенесіть форму з вмістом в розігріту духовку і запікайте протягом 18-20 хвилин, або поки маффіни не стануть щільними в центрі і злегка золотавими по краях, а зубочистка або вставлений ніж в випічку вийдуть чистими.
Вийміть форму і залиште на 5 хвилин, перш ніж перенести маффіни з полуницею на охолоджуючу підставку. Потім акуратно перенесіть їх в охолоджуючу стійку, щоб випічка досягла кімнатної температури, і насолоджуйтеся результатом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти