Різноманітність страв з м'яса безмежна. Але ж приготування м'яса - це процес трудомісткий і тривалий за часом. Ну, втім, з недавнього часу з'явилося безліч варіантів м'ясних рулетів з різними доповненнями. Це швидко і смачно, особливо добре м'ясо поєднується з сиром. Тому для справжніх цінителів соковитого м'яса можу запропонувати м'ясний рулет з сиром. Приготуйте його, слідуючи рецепту, і справді королівська вечеря вам забезпечена. Звичайно, повозитися на кухні вам все-таки доведеться, та й грошей витратити, але результат в кінцевому підсумку вас не розчарує. І повірте, спробувавши один раз такий рулет, ви вже не зможете відмовитися від цієї страви ні за що.
Куряче філе ретельно миємо під проточною водою, умочуємо паперовим рушником і розрізаємо навпіл уздовж волокон. Якщо шматки не дуже товсті, годі й розрізати.
Викладаємо курячі шматки на рівній поверхні. Накриваємо кожен шматок м'яса харчовою плівкою і відбиваємо за допомогою кухонного молотка. Далі добре присолюємо і приперчуємо чорним меленим перцем.
На кожен шматок філе викладаємо тонкі шматочки шинки, вирізані за розміром філе, зверху накриваємо сиром, нарізаним тонкими пластами.
Потім філе з начинкою згортаємо рулетом і закріплюємо зубочисткою.
В глибокій окремій мисці змішуємо борошно і паприку. Тепер умочуємо кожен м'ясний рулет в борошні і паприці і залишаємо на деякий час.
В велику сковороду кидаємо вершкове масло, нагріваємо на середньому вогні, і обсмажуємо підготовлену курку до золотистого кольору з усіх боків.
Необхідно перевертати курячі рулети кілька разів з боку на бік, щоб м'ясо рівномірно прожарилося і утворило бажану кірку.
Далі поливаємо шматки рулету білим сухим вином і посипаємо подрібненими бульйонними кубиками.
Зменшивши вогонь до мінімуму, підсмажуємо рулети на повільному вогні, поки вони не набудуть красивого золотистого кольору, а соки стануть прозорими.
Після цього курячі рулети перекладаємо натарілку і акуратно видаляємо зубочистки.
В окремій глибокій мисці за допомогою вінчика добре змішуємо кукурудзяний крохмаль з вершками (високої жирності) і повільно вливаємо в сковорідку з розтопленим вершковим маслом.
Готуємо, постійно помішуючи, до поступового загустіння. А потім знімаємо сковорідку з готовим вершковим соусом з вогню і поливаємо їм кожен курячий рулет.
Потім посипаємо меленою паприкою і, розділивши порційно по тарілках, подаємо до столу. Смачного!
Випадкові рецепти