Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

М’ясний рулет з сиром

( 4.9500 4 520 20 оцінок)

2540 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
М’ясний рулет з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Різноманітність страв з м'яса безмежна. Але ж приготування м'яса - це процес трудомісткий і тривалий за часом. Ну, втім, з недавнього часу з'явилося безліч варіантів м'ясних рулетів з різними доповненнями. Це швидко і смачно, особливо добре м'ясо поєднується з сиром. Тому для справжніх цінителів соковитого м'яса можу запропонувати м'ясний рулет з сиром. Приготуйте його, слідуючи рецепту, і справді королівська вечеря вам забезпечена. Звичайно, повозитися на кухні вам все-таки доведеться, та й грошей витратити, але результат в кінцевому підсумку вас не розчарує. І повірте, спробувавши один раз такий рулет, ви вже не зможете відмовитися від цієї страви ні за що.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з сиром" (на 100 грам)

  • Білки18.9 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії180 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче філе ретельно миємо під проточною водою, умочуємо паперовим рушником і розрізаємо навпіл уздовж волокон. Якщо шматки не дуже товсті, годі й розрізати.

Крок - 1
02

Викладаємо курячі шматки на рівній поверхні. Накриваємо кожен шматок м'яса харчовою плівкою і відбиваємо за допомогою кухонного молотка. Далі добре присолюємо і приперчуємо чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

На кожен шматок філе викладаємо тонкі шматочки шинки, вирізані за розміром філе, зверху накриваємо сиром, нарізаним тонкими пластами.

Крок - 3
04

Потім філе з начинкою згортаємо рулетом і закріплюємо зубочисткою.

Крок - 4
05

В глибокій окремій мисці змішуємо борошно і паприку. Тепер умочуємо кожен м'ясний рулет в борошні і паприці і залишаємо на деякий час.

Крок - 5
06

В велику сковороду кидаємо вершкове масло, нагріваємо на середньому вогні, і обсмажуємо підготовлену курку до золотистого кольору з усіх боків.

Крок - 6
07

Необхідно перевертати курячі рулети кілька разів з боку на бік, щоб м'ясо рівномірно прожарилося і утворило бажану кірку.

Крок - 7
08

Далі поливаємо шматки рулету білим сухим вином і посипаємо подрібненими бульйонними кубиками.

Крок - 8
09

Зменшивши вогонь до мінімуму, підсмажуємо рулети на повільному вогні, поки вони не набудуть красивого золотистого кольору, а соки стануть прозорими.

Крок - 9
10

Після цього курячі рулети перекладаємо натарілку і акуратно видаляємо зубочистки.

Крок - 10
11

В окремій глибокій мисці за допомогою вінчика добре змішуємо кукурудзяний крохмаль з вершками (високої жирності) і повільно вливаємо в сковорідку з розтопленим вершковим маслом.

Крок - 11
12

Готуємо, постійно помішуючи, до поступового загустіння. А потім знімаємо сковорідку з готовим вершковим соусом з вогню і поливаємо їм кожен курячий рулет.

Крок - 12
13

Потім посипаємо меленою паприкою і, розділивши порційно по тарілках, подаємо до столу. Смачного!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Маршмеллоу з какао - покроковий рецепт, фото 1 Маршмеллоу з какао 50 3 3 з 5 - детальніше -
Багет з сиром і зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Багет з сиром і зеленню 55 1 3 з 5 - детальніше -