Укр
Рус
Напій Напої Американська кухня

Лимонний тонізуючий напій

( 4.9286 4 514 14 оцінок)

4286 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Лимонний тонізуючий напій - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Дієта: Для схуднення

Актуальні рецепти: Літо

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Рецептів лимонного напою для тонізації є безліч. Ми пропонуємо солодкий і освіжаючий лимонний напій. Ви можете пити холодну воду, газовану або теплий чай з часточками такого лимона.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лимонний тонізуючий напій" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії14 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Закип'ятіть воду у великій каструлі і покладіть в неї банки (перевернуті догори ногами). Ретельно простерилізуйте ємність, прокип'ятивши кілька хвилин. Коли банки в каструлі наповняться водяною парою, вийміть їх і добре висушіть.

Крок - 1
02

Далі ретельно вимийте проточною водою свіжий лимон і добре просушіть. Натріть кожен лимон в шкірці крупною сіллю (при митті лимона крупною сіллю руки запечуть тому, будь ласка, надягніть рукавички).

Крок - 2
03

Потім замочіть лимон у воді на деякий час і вимийте від солі.

Крок - 3
04

Далі акуратно і ретельно натріть кожен лимон харчовою содою. Покладіть лимони з харчовою содою в глибоку миску і залийте холодною водою. Залиште лимон зануреним у воді на 10-15 хвилин.

Крок - 4
05

Після закінчення зазначеного часу викачайте лимон в гарячій воді і промийте від харчової соди. Повністю висушіть лимон сухим рушником.

Крок - 5
06

Наріжте лимон тонкими кільцями якомога тонше. Видаліть всі насіння з лимона і викиньте хвостики з фрукта. Нарізані лимони зважте за допомогою кухонних ваг. Приготуйте масу нарізаного лимона і стільки ж засипте цукру. Додайте цукор в миску з лимоном і змішайте обережно 2-3 рази (залиште трохи цукру на потім). Оскільки при невеликій кількості цукру може виникнути гіркий смак, використовуйте його в співвідношенні 1: 1. Після змішування, залиште лимон в цукрі настоятися протягом 30 хвилин при кімнатній температурі.

Крок - 6
07

Помістіть дозрілий лимон в стерильну банку, яка була повністю висушена (будьте обережні, щоб не допустити намокання посуду, так як може утворитися цвіль при зберіганні). Засипте в ємність так само цукор, що залишився, накрийте харчовою плівкою і закрийте кришкою. Зберігайте лимон в банці при кімнатній температурі протягом 1 дня в холодильнику протягом 2 днів в цілому 3 дні.

Крок - 7
08

Потім викладіть часточки лимона в склянку, залийте содовою з льодом і насолоджуйтеся чудовим лимонним тонізуючим напоєм.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шурпа - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа 100 4 3 з 5 - детальніше -
Торт «Хвилинка» - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Хвилинка» 20 4 3 з 5 - детальніше -
Класичні французькі тости - покроковий рецепт, фото 1 Класичні французькі тости 35 3 3 з 5 - детальніше -