Укр
Рус
Лікери Напої Українська кухня

Лікер домашній "Бейліз"

( 4.7586 1 529 29 оцінок)

3392 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Лікер домашній "Бейліз" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Густий, злегка солодкуватий яєчний лікер домашній «Бейліз». Досить міцний, як гоголь-моголь. Але ми не п'ємо його в великих кількостях, це скоріше напій для дегустації, ніж для сп'яніння. Цікаве доповнення до випічки, десертів, морозива, шоколаду або праліне. Його також можна просто подавати в склянці для лікеру, наприклад, з чашкою кави.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лікер домашній "Бейліз"" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири7.7 гр.
  • Вуглеводи47.1 гр.
  • Калорії420 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У нас є кілька перевірених рецептів хорошого домашнього напою. Це найпростіший у приготуванні. Нижче представлені інгредієнти і докладний рецепт. Спробуйте і подивіться, як приготувати простий, швидкий і смачний лікер бейліз. Отже, для початку залийте в миску заздалегідь відокремлені яєчні жовтки.

Крок - 1
02

Засипте в миску з жовтками цукор і цукрову пудру і ретельно збийте все вінчиком або міксером на повільній швидкості. Продовжуйте збивати, поки жовтки не стануть світлішими і об'ємними.

Крок - 2
03

Потім, перемішуючи на малій швидкості, дуже повільно додайте в миску до решти інгредієнтів холодне згущене молоко. Коли молочний продукт змішається з жовтками, так само повільно влийте в ємність спирт і ще раз все добре перемішайте, до однорідної не надто густої суміші.

Крок - 3
04

Приготований напій перелийте в промиту і ошпарену пляшку, закрийте і залиште на кілька годин в холодильник - хай загусне. Потім дістаньте готовий домашній лікер бейліз з холодильника і зберігайте при кімнатній температурі. Якщо ви хочете зберігати в холодильнику, пам'ятайте, що відразу після того, як ви дістали цей вид лікеру з холодильника, він буде дуже густий, потім «розріджується» природним шляхом, тому виймати його потрібно заздалегідь.

Крок - 4
05

Подавайте лікер не раніше, ніж через 1 день після того, як перелили його в пляшку, розлив в красиві чарки, в супроводі плитки темного шоколаду. Іноді лікер може розшаровуватися при тривалому стоянні, але тоді досить добре струсити пляшку, він повертається до хорошого виду. Не втрачає смакових якостей. Смачного.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свекольник гарячий - покроковий рецепт, фото 1 Свекольник гарячий 70 2 2 з 5 - детальніше -
Салат м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Салат м’ясний 55 3 3 з 5 - детальніше -
Желе "Пташине молоко" - покроковий рецепт, фото 1 Желе "Пташине молоко" 45 3 3 з 5 - детальніше -