Укр
Рус
Мясо Другі страви Грузинська кухня

Люля кебаб з яловичини на мангалі

( 4.8571 4 514 14 оцінок)

2023 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Люля кебаб з яловичини на мангалі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: На мангалі

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Люля кебаб з яловичини на мангалі - м'ясна страва, якя є візиткою насиченої і різновидної кухні Кавказу. Ароматний і м'який смак приготованої м'ясної страви запам'ятають всі завдяки легкій пікантності. Люля кебаб буде завжди лідером серед рецептів м'ясних страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Люля кебаб з яловичини на мангалі" (на 100 грам)

  • Білки11.7 гр.
  • Жири16.1 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії205 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для цієї страви дуже важливо вибрати свіже і соковите м'ясо. Ви можете купити вже готовий фарш на ринку, а можете підготувати самі, перекрутивши шматок яловичини через м'ясорубку або подрібнити за допомогою кухонного комбайна.

Крок - 1
02

Далі очистіть від нутрощів і хвостика болгарський перець, ретельно помийте і на обробній дошці наріжте великими кубиками. Нарізані часточки перцю відправте в чашу блендера.

Крок - 2
03

Потім очистіть від лушпиння і наріжте досить великими шматками червону або ріпчасту цибулю. Її теж помістіть в чашу до перцю.

Крок - 3
04

Тепер ретельно вимийте під проточною водою зелень петрушки і дрібно наріжте на обробній дошці. Петрушку так само відправте в блендер до інших овочів. Додайте ще в чашу заздалегідь очищені від лушпиння зубчики часнику (можна відразу видавити через часникодавку).

Крок - 4
05

Потім рясно посоліть вміст чаші, приправте сухою паприкою, полийте оливковою олією і, накривши щільно кришкою, подрібніть до утворення однорідної густої маси.

Крок - 5
06

Далі викладіть в глибоку миску раніше підготовлений яловичий фарш, додайте подрібнену суміш з овочів, трохи ще присоліть і ретельно вимісіть все руками до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Тепер, трохи змоченими водою руками, відщипніть невеликі шматочки з м'ясної маси і, нанизавши на металевий шампур, сформуйте своєрідні ковбаски (можна руками створити фігурну форму м'ясних ковбасок).

Крок - 7
08

Далі помістіть шампура з м'ясом на попередньо підготовлений мангал з вугіллям і обсмажуйте, постійно перевертаючи з боку на бік, до появи хрусткої скоринки на ковбасках, близько 15-20 хвилин.

Крок - 8
09

Готовий люля кебаб з яловичини, приготований на мангалі, укладіть на святкове блюдо і подавайте зі свіжими овочами з зеленню і лавашем, полив свіжовичавленим лимоном або улюбленим соусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Вермішель смажена на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель смажена на сковороді 55 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шарлотка зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка зі сметаною 55 4 3 з 5 - детальніше -
Гуакамоле з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле з помідорами 35 1 2 з 5 - детальніше -
Картопляна запіканка - покроковий рецепт, фото 1 Картопляна запіканка 65 3 3 з 5 - детальніше -