Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Східна кухня

Люля кебаб в домашніх умовах

( 4.7000 4 510 10 оцінок)

1119 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Люля кебаб в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо ви шукаєте просту і в той же час незвичайну м'ясну страву, тоді наш рецепт для вас. Популярна східна страва урізноманітнює ваше повсякденне меню, не ускладнюючи при цьому ваше життя на кухні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Люля кебаб в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки14.8 гр.
  • Жири10 гр.
  • Вуглеводи1.2 гр.
  • Калорії159 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курятину промийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. М'якоть відокремте від кістки, видаліть шкірку і плівку. Наріжте м'ясо невеликими шматочками. Для приготування люля кебаб, можна використовувати свинину, яловичину або інше м'ясо за смаком.

Крок - 1
02

Цибулю очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і розріжте на кілька частин.

Крок - 2
03

М'ясо і цибулю подрібніть за допомогою м'ясорубки. Одержаний фарш, знову пропустіть через м'ясорубку. Додайте сіль і червоний мелений перець. Щоб зробити страву менш гострою, використовуйте чорний перець. За бажанням можна додати і інші прянощі і спеції. Якщо страва призначається для дітей, додавайте свіжі прянощі. Відмінно підійде подрібнена петрушка, кріп, кінза.

Крок - 3
04

Суміш перекладіть в щільний поліетиленовий пакет або кондитерський мішок. Зріжте край або кут пакета. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Налийте оливкову чи рослинну олію.

Крок - 4
05

У розігріту жаровню видавіть фарш довгими ковбасками. Трохи притисніть їх виделкою, щоб надати більш плоску форму. Обсмажте протягом 1,5-2 хвилин з кожного боку до золотисто-коричневої скоринки.

Крок - 5
06

Смажені ковбаски викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.

Крок - 6
07

Готову страву перекладіть на порційне блюдо. Посипте нарізаною півкільцями ріпчастою цибулею і подрібненою петрушкою. Подавайте на стіл гарячою з салатом зі свіжих овочів або гарніром. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп-пюре з зеленого горошку - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з зеленого горошку 50 5 3 з 5 - детальніше -
Буженина з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Буженина з баранини 120 1 3 з 5 - детальніше -
Паста з соусом болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Паста з соусом болоньєзе 40 3 3 з 5 - детальніше -
Корейська локшина рамен - покроковий рецепт, фото 1 Корейська локшина рамен 45 3 3 з 5 - детальніше -