Укр
Рус
Риба Другі страви Французька кухня

Лосось в мультиварці

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

598 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Лосось в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Англійська кухня, Мексиканська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Лосось в мультиварці в даному рецепті готується методом повільного томління при низьких температурах. Це робить рибу неймовірно м'якою і соковитою і при цьому зберігає в ній максимум корисних речовин і вітамінів. Просто, корисно і дуже смачно!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лосось в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки15.1 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи1 гр.
  • Калорії118 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте в одній ємності мелений перець чилі, сушений чебрець і коричневий цукор (якщо немає коричневого, можна взяти звичайний білий, але коричневий дає більш виражений карамельний присмак).

Крок - 1
02

Філе лосося вимийте, просушіть і розріжте на порційні шматочки. Посоліть і поперчіть рибу за смаком і посипте раніше приготовленою приправою.

Крок - 2
03

Каструлю мультиварки вистеліть кулінарною фольгою.

Крок - 3
04

Лайм або лимон вимийте, просушіть, наріжте кружальцями середньої товщини (близько 5 мм) і викладіть на фольгу. При бажанні можете додати ароматні трави. Влийте трохи води (вона повинна доходити тільки до верху лаймових скибочок). Воду можна замінити білим вином.

Крок - 4
05

Зверху покладіть підготовлене філе лосося шкіркою вниз. Закрийте кришку мультиварки і виберіть програму з найнижчою температурою (близько 70 градусів). Час приготування - 1 година, але, якщо ви не впевнені в температурі, періодично перевіряйте рибу на готовність.

Крок - 5
06

Коли лосось в мультиварці приготується, вийміть його разом з фольгою на деко і злегка остудіть.

Крок - 6
07

Перекладіть рибу на блюдо, збризніть лаймовим або лимонним соком і подавайте до столу зі свіжою зеленню. Лосось дуже ніжний, м'який, і соковитий під виделкою він розшаровується. Ідеальним гарніром до лосося, приготовленого в мультиварці на низькотемпературному режимі, будуть відварений рис або кіноа, червона капуста і скибочки авокадо. Але, в принципі, підійде будь-який овочевий гарнір. Додатково можна полити рибу сметанним або йогуртовим соусом. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паштет із печінки кролика - покроковий рецепт, фото 1 Паштет із печінки кролика 60 5 3 з 5 - детальніше -
Лобіо з червоної квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з червоної квасолі 85 6 3 з 5 - детальніше -
Стейк яловичий на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк яловичий на сковороді 30 1 2 з 5 - детальніше -
Трубочки в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Трубочки в духовці 90 3 3 з 5 - детальніше -