Укр
Рус
thermomix thermomix

Локшина домашня

40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Дуже простий рецепт домашньої локшини, для любителів  займатись  тістом…

Інгредієнти

Яйце2 шт.
Борошно пшеничне300 г.
Сіль1 щіп.
Вода200 мл.
01

У каструльці слід змішати воду з яйцями. Додати сіль і борошно, попередньо просіяне для замішування крутого тіста. Після чого слід  дати відпочити йому півгодини.

Крок - 1
02

Тісто розкочується тонким шаром, посипається борошном, щоб не прилипало і згорнути рулетом, нарізаючи на тонкі скибочки.

Крок - 2
03

Просушується тісто і кидається в каструлю з підсоленою водою. Після того, як локшина спливе, потримати хвилину і виймати.

Крок - 3

Оцінити рецепт