Укр
Рус
Локшина Другі страви Китайська кухня

Локшина домашня

( 4.8372 4 543 43 оцінки)

3176 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

У Китаї майже в кожному районі є ресторани, де подають домашню локшину ручної роботи. Є багато способів зробити локшину - сьогодні ми покажемо вам свою версію. Рецепт має прості інгредієнти, але вимагає трохи терпіння.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина домашня" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири8.7 гр.
  • Вуглеводи33.8 гр.
  • Калорії242 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Додайте трохи солі в миску з уже просіяним борошном. Перемішайте (шукайте хлібне борошно для цього рецепта).

Крок - 1
02

Додайте в борошно, заздалегідь приготовлену суміш з курячих яєць і води. Якщо ви вегетаріанець, можете пропустити яйця додати тільки воду. Використовуючи палички для їжі або кухонний вінчик, розмішайте все в мисці і замісіть борошно в тісто, це займе близько 8 хвилин. Накрийте утворене тісто харчовою плівкою або рушником і залиште на 30 хвилин.

Крок - 2
03

30 хвилин потому, викладіть тісто на стіл, щоб знову замісити його протягом 5-8 хвилин, поки у вас не вийде воно більш гладке.

Крок - 3
04

Розкачайте тісто качалкою на листи товщиною 1-2 мм. Переконайтеся, що тісто правильно розкочується (не рветься), або локшина не буде готова належним чином. Нанесіть трохи борошна з обох сторін утвореного листа. Це запобігає злипанню локшини.

Крок - 4
05

Складіть лист в три шари, і наріжте його на смужки 1-2 мм завтовшки. Чим товще ви поріжете його, тим важче і пружніше буде ваша локшина. Не тисніть рукою, якою ви тримаєте тісто, інакше локшина склеїться.

Крок - 5
06

Як тільки ви наріжете весь лист на локшину, ви можете робити з нею все, що захочете. Ось як ми пропонуємо її приготувати. Помістіть підготовлену локшину в киплячу воду на 2-4 хвилини. Через 2 хвилини ви можете спробувати і подивитися, чи хочете ви, щоб вона була більш м'якою. Як тільки ви будете впевнені, що приготовлено добре, вийміть її і позбудьтеся від зайвої води. Надішліть відварену локшину в миску.

Крок - 6
07

Додайте в неї трохи соєвого соусу, трішки чорного оцту, нарізаного дрібно імбиру, подрібненого часнику. Засипте так само зелену цибулю, трохи кінзи і пластівців чилі в залежності від смаку.

Крок - 7
08

Розігрійте трохи масла. Використовуйте звичайне рослинне масло. Залийте гарячу олію зверху локшини. Змішайте все разом - домашня локшина готова!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Жульєн з мідій - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з мідій 50 4 3 з 5 - детальніше -
Домашнє безе - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє безе 100 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріжки на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки на молоці 75 4 3 з 5 - детальніше -