Укр
Рус
thermomix thermomix
Локшина Другі страви Китайська кухня

Локшина домашня

40 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Дуже простий рецепт домашньої локшини, для любителів  займатись  тістом…

Інгредієнти

  • Яйце 2 шт.
  • Борошно пшеничне 300 г.
  • Сіль 1 щіп.
  • Вода 200 мл.

Покроковий рецепт

  1. 01

    У каструльці слід змішати воду з яйцями. Додати сіль і борошно, попередньо просіяне для замішування крутого тіста. Після чого слід  дати відпочити йому півгодини.

    Крок - 1
  2. 02

    Тісто розкочується тонким шаром, посипається борошном, щоб не прилипало і згорнути рулетом, нарізаючи на тонкі скибочки.

    Крок - 2
  3. 03

    Просушується тісто і кидається в каструлю з підсоленою водою. Після того, як локшина спливе, потримати хвилину і виймати.

    Крок - 3

Оцінити рецепт