Ви абсолютно забудете про інші рецепти, коли спробуєте приготувати смачну локшину з куркою у вершковому соусі.
Приготування цієї страви почніть з соусу. Для цього відправте невеликий шматочок вершкового масла в чисту суху сковорідку і поставте на вогонь. Поки масло буде танути, підготуйте заздалегідь зварені курячі яйця. Очистіть їх від шкаралупи і натріть на дрібній тертці. Подрібнені яйця киньте в сковорідку з розтопленим маслом.
Також для соусу необхідна сметана, можна використовувати будь-якої жирності. Киньте необхідну кількість в сковорідку до яєць. Додайте кілька ложок білого вина і трохи гірчиці. Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем.
Свіжий кріп сполосніть під проточною водою і обсушіть за допомогою рушника. Дрібно наріжте на кухонній дошці. Подрібнену зелень киньте в сковорідку і ретельно перемішайте всі інгредієнти. Залиште тушкуватися на слабкому вогні.
Поки соус готується, займіться підготовкою курячої грудки. Сполосніть її під краном і промокніть паперовим рушником. Помістіть на кухонну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте спочатку на смужки, а потім на кубики середнього розміру.
В окрему чисту сковорідку налийте невелику кількість рослинної олії і поставте на вогонь. Коли олія нагріється, відправте в сковорідку шматочки курячої грудки. Періодично помішуючи, обсмажте м'ясо до золотистої скоринки.
Підсмажену до рум'яності курячу грудку відправте в сковорідку з соусом. Додайте дрібно натертий пармезан і перемішайте. Продовжуйте готувати на дуже слабкому вогні.
У киплячу підсолену воду киньте макаронні вироби. В даному випадку використовуйте локшину. Варіть згідно з інструкцією на упаковці. Зварену локшину відкиньте на друшляк. Коли вода стече, відправте макаронні вироби в сковорідку з готовим соусом.
Ретельно перемішайте локшину з соусом і через кілька хвилин зніміть сковорідку з вогню. Подавайте страву гарячою. Смачного!
Випадкові рецепти