Укр
Рус
Локшина Другі страви Японська кухня

Локшина з соусом

( 4.7647 4 517 17 оцінок)

1603 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Локшина з соусом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ви абсолютно забудете про інші рецепти, коли спробуєте приготувати смачну локшину з куркою у вершковому соусі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина з соусом" (на 100 грам)

  • Білки14 гр.
  • Жири10.1 гр.
  • Вуглеводи17.7 гр.
  • Калорії231 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготування цієї страви почніть з соусу. Для цього відправте невеликий шматочок вершкового масла в чисту суху сковорідку і поставте на вогонь. Поки масло буде танути, підготуйте заздалегідь зварені курячі яйця. Очистіть їх від шкаралупи і натріть на дрібній тертці. Подрібнені яйця киньте в сковорідку з розтопленим маслом.

Крок - 1
02

Також для соусу необхідна сметана, можна використовувати будь-якої жирності. Киньте необхідну кількість в сковорідку до яєць. Додайте кілька ложок білого вина і трохи гірчиці. Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

Свіжий кріп сполосніть під проточною водою і обсушіть за допомогою рушника. Дрібно наріжте на кухонній дошці. Подрібнену зелень киньте в сковорідку і ретельно перемішайте всі інгредієнти. Залиште тушкуватися на слабкому вогні.

Крок - 3
04

Поки соус готується, займіться підготовкою курячої грудки. Сполосніть її під краном і промокніть паперовим рушником. Помістіть на кухонну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте спочатку на смужки, а потім на кубики середнього розміру.

Крок - 4
05

В окрему чисту сковорідку налийте невелику кількість рослинної олії і поставте на вогонь. Коли олія нагріється, відправте в сковорідку шматочки курячої грудки. Періодично помішуючи, обсмажте м'ясо до золотистої скоринки.

Крок - 5
06

Підсмажену до рум'яності курячу грудку відправте в сковорідку з соусом. Додайте дрібно натертий пармезан і перемішайте. Продовжуйте готувати на дуже слабкому вогні.

Крок - 6
07

У киплячу підсолену воду киньте макаронні вироби. В даному випадку використовуйте локшину. Варіть згідно з інструкцією на упаковці. Зварену локшину відкиньте на друшляк. Коли вода стече, відправте макаронні вироби в сковорідку з готовим соусом.

Крок - 7
08

Ретельно перемішайте локшину з соусом і через кілька хвилин зніміть сковорідку з вогню. Подавайте страву гарячою. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пиріжки Бомбочки - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки Бомбочки 70 3 3 з 5 - детальніше -
Святковий куліч - покроковий рецепт, фото 1 Святковий куліч 100 1 3 з 5 - детальніше -
Шашлики з курки в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Шашлики з курки в духовці 40 3 2 з 5 - детальніше -