Порадуйте близьких смачним і ситним обідом. Локшина з м'ясом і овочами - проста в приготуванні, але при цьому дуже смачна і ефектна страва.
Каструлю з водою поставте на плиту і доведіть рідину до кипіння. Посоліть, додайте локшину і готуйте дотримуючись рекомендацій, зазначених на упаковці. Готові макаронні вироби відкиньте на друшляк і дайте стекти зайвій рідині.
Яловичий стейк промийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Наріжте тонкими смужками.
Поставте на плиту сковороду на сильний вогонь і додайте рослинне або оливкове масло. У розігріту жаровню висипте частину м'ясних шматочків і обсмажуйте порціями до коричневого кольору. При необхідності додайте олію.
Овочі ретельно вимийте і висушіть. Моркву очистіть від шкірки, розділіть навпіл і наріжте півколом. Червоний перець розріжте на 2 частини, видаліть насіння з плодоніжкою і наріжте соломкою.
У розігріту сковороду з невеликою кількістю масла викладіть моркву і перець. Обсмажуйте, періодично перемішуючи протягом 2 хвилин.
Брокколі розріжте на невеликі суцвіття і викладіть в жаровню. Сюди ж додайте нарізаний по діагоналі стручковий горошок. Влийте воду і переміксуйте до однорідності. Готуйте ще 2 хвилини. Овочі повинні стати м'якими, в іншому випадку продовжите тушкувати ще кілька хвилин.
Зелену цибулю наріжте невеликими шматочками по діагоналі. У сковороду з овочами викладіть м'ясо і подрібнену зелену цибулю. Перемішайте і обсмажте протягом 2 хвилин.
Додайте готову локшину і знову переміксуйте до однорідності. Готову страву викладіть на порційне блюдо, посипте смаженим кмином і зеленою цибулею. Смачного!
Випадкові рецепти