Укр
Рус
Локшина Другі страви Італійська кухня

Локшина з соусом теріякі

( 4.8421 4 519 19 оцінок)

1368 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Локшина з соусом теріякі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Порадуйте близьких смачним і ситним обідом. Локшина з м'ясом і овочами - проста в приготуванні, але при цьому дуже смачна і ефектна страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина з соусом теріякі" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири6.4 гр.
  • Вуглеводи18.9 гр.
  • Калорії175 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Каструлю з водою поставте на плиту і доведіть рідину до кипіння. Посоліть, додайте локшину і готуйте дотримуючись рекомендацій, зазначених на упаковці. Готові макаронні вироби відкиньте на друшляк і дайте стекти зайвій рідині.

Крок - 1
02

Яловичий стейк промийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Наріжте тонкими смужками.

Крок - 2
03

Поставте на плиту сковороду на сильний вогонь і додайте рослинне або оливкове масло. У розігріту жаровню висипте частину м'ясних шматочків і обсмажуйте порціями до коричневого кольору. При необхідності додайте олію.

Крок - 3
04

Овочі ретельно вимийте і висушіть. Моркву очистіть від шкірки, розділіть навпіл і наріжте півколом. Червоний перець розріжте на 2 частини, видаліть насіння з плодоніжкою і наріжте соломкою.

Крок - 4
05

У розігріту сковороду з невеликою кількістю масла викладіть моркву і перець. Обсмажуйте, періодично перемішуючи протягом 2 хвилин.

Крок - 5
06

Брокколі розріжте на невеликі суцвіття і викладіть в жаровню. Сюди ж додайте нарізаний по діагоналі стручковий горошок. Влийте воду і переміксуйте до однорідності. Готуйте ще 2 хвилини. Овочі повинні стати м'якими, в іншому випадку продовжите тушкувати ще кілька хвилин.

Крок - 6
07

Зелену цибулю наріжте невеликими шматочками по діагоналі. У сковороду з овочами викладіть м'ясо і подрібнену зелену цибулю. Перемішайте і обсмажте протягом 2 хвилин.

Крок - 7
08

Додайте готову локшину і знову переміксуйте до однорідності. Готову страву викладіть на порційне блюдо, посипте смаженим кмином і зеленою цибулею. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шведські фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Шведські фрикадельки 55 4 3 з 5 - детальніше -
Тартар класичний - покроковий рецепт, фото 1 Тартар класичний 45 1 2 з 5 - детальніше -
Джем з мандаринів - покроковий рецепт, фото 1 Джем з мандаринів 65 1 2 з 5 - детальніше -
Печериці закусочні - покроковий рецепт, фото 1 Печериці закусочні 35 3 3 з 5 - детальніше -