Укр
Рус
Локшина Другі страви Російська кухня

Локшина з м’ясом і овочами

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

930 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Локшина з м’ясом і овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Локшина з м'ясом і овочами ідеальна альтернатива звичним макаронам. Проста і швидка в приготуванні страва дозволяє експериментувати і додавати будь-які овочі, кожен раз привносячи щось нове.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина з м’ясом і овочами" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи21.1 гр.
  • Калорії165 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування страви можна використовувати яєчну або пшеничну локшину. Поставте каструлю з водою на плиту на сильний вогонь. Доведіть рідину до кипіння, посоліть, всипте локшину і зменшіть температуру. Готуйте, дотримуючись рекомендацій, зазначених на упаковці виробником. Готові макарони не промивайте. Відкиньте на друшляк і дайте стекти зайвій рідині.

Крок - 1
02

Куряче філе ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками. Видаліть шкірку і плівку. Наріжте м'ясо тонкими пластинами. Притрусіть сіллю і чорним меленим перцем. Любителям гострого, можна замінити чорний червоним перцем чилі.

Крок - 2
03

Поставте сковороду на середній вогонь і додайте рослинне або оливкове масло. У розігріту жаровню викладіть м'ясні шматочки і обсмажте з обох боків до золотистого кольору.

Крок - 3
04

Овочі ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками. Моркву очистіть і наріжте тонкою соломкою або натріть на спеціальній тертці. Капусту брокколі розріжте на невеликі суцвіття.

Крок - 4
05

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. Солодкий перець очистіть від насіння, видаліть плодоніжки і подрібніть кубиками. Перець чилі наріжте кільцями. Листовий салат наріжте тонкими шматочками.

Крок - 5
06

Всі овочі з'єднайте, переміксуйте і висипте в сковороду з м'ясом. Додайте нарізані кружальцями помідори, перемішайте і обсмажте протягом 1 хвилини.

Крок - 6
07

Заправте страву томатним соусом, всипте локшину і переміксуйте. Протушкуйте хвилину і викладіть на порційне блюдо. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Омлет з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з ковбасою 20 1 2 з 5 - детальніше -
Домашнє сирне печиво - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє сирне печиво 65 3 3 з 5 - детальніше -