Укр
Рус
Локшина Другі страви Корейська кухня

Локшина удон

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

703 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Локшина удон - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Японська кухня, Азіатська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Локшина удон - пшенична японська локшина, відома і популярна у всьому світі. Вона швидко вариться, тому страви з неї готуються за лічені хвилини. Пропонуємо рецепт смаженої локшини удон з овочами і соєвим соусом. Вийде легкий, супершвидкий і корисний обід або вечеря в азіатському стилі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина удон" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири6.5 гр.
  • Вуглеводи25 гр.
  • Калорії180 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти. Моркву, солодкий перець і зелень вимийте і висушіть. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння.

Крок - 1
02

Корінь імбиру очистіть від шкірки і дрібно поріжте ножем. Ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями.

Крок - 2
03

Солодкий перець бажано взяти різних кольорів, щоб страва вийшла яскравіше. Просто відріжте від стручків шматочки потрібного розміру і наріжте соломкою.

Крок - 3
04

Моркву очистіть від шкірки і за допомогою економки наріжте дуже тонкими слайсами.

Крок - 4
05

Розісмажте на сковороді рослинне масло і надішліть туди нарізані овочі з імбиром. Злегка припустіть їх, влийте половину соєвого соусу і смажте до м'якості овочів.

Крок - 5
06

Закип'ятіть в каструлі воду і відваріть удон відповідно до інструкції на упаковці. Зазвичай це займає не більше 3 хвилин.

Крок - 6
07

Коли овочі на сковороді стануть м'якими, додайте до них варену локшину. Влийте половину соєвого соусу, перемішайте інгредієнти і зніміть з плити.

Крок - 7
08

Локшина удон, смажена з овочами і соєвим соусом, подається в глибокій тарілці. Зверху страва присипається подрібненою свіжою петрушкою і поливається свіжовичавленим соком з лайма. Готування займає не більше 10-15 хвилин, а страва виходить барвистою, ароматною, легкиою, збалансованою і дуже смачною.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячий шашлик на шпажках - покроковий рецепт, фото 1 Курячий шашлик на шпажках 120 4 3 з 5 - детальніше -
Нуга снікерс - покроковий рецепт, фото 1 Нуга снікерс 45 4 3 з 5 - детальніше -
Пудинг ванільний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг ванільний 45 3 3 з 5 - детальніше -
Молочний коктейль з полуницею - покроковий рецепт, фото 1 Молочний коктейль з полуницею 20 1 2 з 5 - детальніше -