Укр
Рус
Локшина Другі страви Корейська кухня

Локшина удон з овочами

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

811 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Локшина удон з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Китайська кухня, Японська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Локшина удон з овочами - легка веганська страва в японському стилі, проста і швидка в приготуванні. Якщо у вас в холодильнику залежалися овочі і ви не знаєте, що з ними робити, спробуйте посмажити їх з локшиною удон за цим рецептом. Це швидко, легко і смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина удон з овочами" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири1.9 гр.
  • Вуглеводи34.5 гр.
  • Калорії183 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Брокколі вимийте, просушіть і наріжте шматочками на один укус. Моркву очистіть від шкірки, вимийте і наріжте тонкими слайсами.

Крок - 1
02

Зелену цибулю вимийте, обтрусіть від вологи і наріжте шматочками завдовжки близько 2 см.

Крок - 2
03

Пекінську капусту розберіть на листя, вимийте, просушіть і наріжте крупною соломкою.

Крок - 3
04

Гриби протріть вологою серветкою. У нашому рецепті використовуються шімеджі (сімедзі). Вони дрібні. Якщо у вас інші гриби, наприклад, шампіньйони, розріжте їх навпіл або на 4 частини (залежно від розміру). Підготуйте паростки квасолі або будь-які інші на ваш смак. Якщо паростків немає, цей інгредієнт можна пропустити.

Крок - 4
05

Закип'ятіть в каструлі воду і відваріть локшину удон відповідно до інструкції на упаковці (зазвичай 3-4 хвилини).

Крок - 5
06

Зробіть соус. В окремій ємності з'єднайте цукор (у нас тростинний, але підійде і звичайний), рисовий оцет, соєвий соус, пасту з перцю чилі (у нас корейська кочуджан) і смажене кунжутне масло. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 6
07

Зачерпніть воду, в якій вариться удон, і поки відставте. Відкиньте готову локшину на друшляк, промийте водою і дайте стекти.

Крок - 7
08

Поставте сковороду на середній вогонь і розігрійте в ній оливкове масло (або будь-яке інше, придатне для смаження). Відведіть туди нарізані овочі і гриби і, помішуючи, смажте 1-2 хвилини.

Крок - 8
09

Додайте в сковороду варену локшину удон і раніше приготований соус. Влийте залишену воду від варіння локшини. Перемішайте інгредієнти і покладіть паростки квасолі. Помішуючи, тушкуйте все разом кілька хвилин, поки локшина не вбере соус.

Крок - 9
10

Вимкніть вогонь і перекладіть вміст сковороди на блюдо сервіровки. Локшина удон з овочами подається гарячою. Зверху присипте її подрібненою зеленою цибулею і чорним кунжутом. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нісуаз з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Нісуаз з тунцем 45 5 3 з 5 - детальніше -
Карамель для прикраси - покроковий рецепт, фото 1 Карамель для прикраси 35 1 3 з 5 - детальніше -
Бісквітне печиво Савоярді - покроковий рецепт, фото 1 Бісквітне печиво Савоярді 50 3 2 з 5 - детальніше -
Салат Мімоза - покроковий рецепт, фото 1 Салат Мімоза 40 4 3 з 5 - детальніше -