Приготувавши локшину по - китайськи, ви забезпечите себе і свою сім'ю смачною і ситною вечерею. Так само її можна брати з собою на роботу і не гріти. Адже локшина по - китайськи смачна навіть в холодному вигляді.
Перед тим, як готувати локшину по - китайськи, зробіть заготовки деяких продуктів. У невелику глибоку миску розбийте кілька курячих яєць. За допомогою паличок трохи збийте їх, щоб вийшла більш одноманітна маса.
Виберіть синю цибулину середнього розміру і відріжте половину. Очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною проточною водою. На кухонній дошці наріжте половину цибулини дрібними кубиками.
Відокремте кілька листів салату айсберг, ретельно помийте під краном і промокніть паперовим рушником. На кухонній дошці наріжте айсберг тонкою соломкою, відставте на час в сторону.
У невелику каструлю наберіть воду і поставте на вогонь. Як тільки рідина закипить, киньте в неї локшину. Варіть на середньому вогні до напівготовності. Після злийте гарячу воду і промийте локшину в холодній воді. Відкиньте промиту локшину на друшляк.
У глибоку сковорідку налийте трохи олії і поставте на вогонь. Коли олія нагріється, вилийте в сковорідку збиті яйця. Постійно помішуючи, злегка підсмажте їх. Перекладіть яєчний омлет в окрему миску.
Додайте в сковорідку ще трохи олії. Надішліть в неї подрібнену цибулю і обсмажте на середньому вогні протягом однієї хвилини. Тепер до цибулі киньте паростки сої та мелений перець чилі за смаком. Постійно помішуючи, обсмажте ще кілька хвилин.
Приготований напередодні омлет з яєць і зварену до напівготовності локшину відправте в сковорідку до паростків і цибулі. Ретельно перемішайте і продовжуйте готувати, помішуючи. Сюди ж додайте соєвий соус і курячу приправу.
Останній інгредієнт, який залишилося додати в сковорідку, це нарізаний айсберг. Продовжуйте постійно помішувати і готуйте ще кілька хвилин вміст сковорідки. Готову локшину по - китайськи викладіть на тарілку і подавайте до столу. Смачного!
Випадкові рецепти