Укр
Рус
Локшина Другі страви Китайська кухня

Локшина по-китайськи

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

702 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Локшина по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготувавши локшину по - китайськи, ви забезпечите себе і свою сім'ю смачною і ситною вечерею. Так само її можна брати з собою на роботу і не гріти. Адже локшина по - китайськи смачна навіть в холодному вигляді.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина по-китайськи" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири4.1 гр.
  • Вуглеводи24.7 гр.
  • Калорії180 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед тим, як готувати локшину по - китайськи, зробіть заготовки деяких продуктів. У невелику глибоку миску розбийте кілька курячих яєць. За допомогою паличок трохи збийте їх, щоб вийшла більш одноманітна маса.

Крок - 1
02

Виберіть синю цибулину середнього розміру і відріжте половину. Очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною проточною водою. На кухонній дошці наріжте половину цибулини дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Відокремте кілька листів салату айсберг, ретельно помийте під краном і промокніть паперовим рушником. На кухонній дошці наріжте айсберг тонкою соломкою, відставте на час в сторону.

Крок - 3
04

У невелику каструлю наберіть воду і поставте на вогонь. Як тільки рідина закипить, киньте в неї локшину. Варіть на середньому вогні до напівготовності. Після злийте гарячу воду і промийте локшину в холодній воді. Відкиньте промиту локшину на друшляк.

Крок - 4
05

У глибоку сковорідку налийте трохи олії і поставте на вогонь. Коли олія нагріється, вилийте в сковорідку збиті яйця. Постійно помішуючи, злегка підсмажте їх. Перекладіть яєчний омлет в окрему миску.

Крок - 5
06

Додайте в сковорідку ще трохи олії. Надішліть в неї подрібнену цибулю і обсмажте на середньому вогні протягом однієї хвилини. Тепер до цибулі киньте паростки сої та мелений перець чилі за смаком. Постійно помішуючи, обсмажте ще кілька хвилин.

Крок - 6
07

Приготований напередодні омлет з яєць і зварену до напівготовності локшину відправте в сковорідку до паростків і цибулі. Ретельно перемішайте і продовжуйте готувати, помішуючи. Сюди ж додайте соєвий соус і курячу приправу.

Крок - 7
08

Останній інгредієнт, який залишилося додати в сковорідку, це нарізаний айсберг. Продовжуйте постійно помішувати і готуйте ще кілька хвилин вміст сковорідки. Готову локшину по - китайськи викладіть на тарілку і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Яйця фаршировані шпротами - покроковий рецепт, фото 1 Яйця фаршировані шпротами 35 3 2 з 5 - детальніше -
Салат Цезар з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Салат Цезар з помідорами 35 4 3 з 5 - детальніше -