Укр
Рус
Локшина Другі страви Китайська кухня

Локшина з овочами

( 4.8400 4 525 25 оцінок)

2237 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо вам потрібно терміново нагодувати свою сім'ю, а часу на приготування трохи, то відмінним варіантом швидкої, але при цьому смачної і ситної вечері стане локшина з овочами. Для приготування цієї страви використовують найрізноманітніші види локшини: рисова, китайська, яєчна або будь-яка інша, яка припадає до смаку вам і вашим домочадцям. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт приготування китайського варіанту локшини з овочами, в якому будемо використовувати тонку локшину. Цей вид макаронних виробів можна придбати в будь-якому супермаркеті, сьогодні ці продукти легкодоступні, на щастя. Локшина з овочами, приготована за цим рецептом - це красива на вигляд, яскрава, ароматна, ситна і звичайно ж смачна страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина з овочами" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири7.1 гр.
  • Вуглеводи19.1 гр.
  • Калорії160 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Немає нічого простішого, ніж зварити вже готову локшину. Наливаємо в каструлю воду і ставимо на вогонь. У киплячу воду викладаємо всю упаковку нашої локшини. Ламати її не потрібно, ставимо в каструлю цілком, в процесі приготування вона стає м'якою і занурюється в воду повністю. Готувати локшину довго часу у вас не займе. Досить 7 хвилин, щоб локшина зварилася. Готову локшину перекладаємо в друшляк, щоб позбавитися від зайвої рідини.  

Крок - 1
02

Тепер займемося соусом, мабуть, головною складовою, що надає пікантний і насичений смак всій страві. Отже, в окремий глибокий посуд наливаємо кунжутну олію, потім додаємо соєвий соус і бальзамічний оцет, кидаємо цукор.  

Крок - 2
03

Все це гарненько збиваємо вінчиком, щоб цукор повністю розчинився. В кінці вливаємо трохи оливкової олії і ще трохи збиваємо. Отримуємо простий, але дуже вишуканий соус, який використовую в багатьох стравах.

Крок - 3
04

Зварену раніше локшину викладаємо в посуд, в якому знаходиться соус, і гарненько перемішуємо, щоб вся локшина, як слід, просочилася і набралася смаку.

Крок - 4
05

Зелену цибулю миємо й дрібно нарізаємо. Перець очищаємо від насіння всередині, миємо й ріжемо на дрібні кубики.

Крок - 5
06

Моркву очищаємо від шкірки, миємо й нарізаємо тоненькою соломкою або натираємо на тертці для корейської моркви.

Крок - 6
07

Стручковий горох також чистимо, миємо й нарізаємо на середнього розміру шматочки. Всі ці овочі додаємо в локшину і ретельно перемішуємо.

Крок - 7
08

Залишаємо на кілька хвилин, щоб страва наситилося смаком і можна розкладати по тарілках. Зверху можна посипати насінням кунжуту. Для любителів східної кухні можна запропонувати палички в якості приборів.

Крок - 8
09

Локшина з овочами, приготована за цим рецептом, виходить красивого коричневого кольору, має вельми апетитний вигляд і оригінальний смак. Подається теплою, як самостійну страву, а також як гарнір.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Заварний торт - покроковий рецепт, фото 1 Заварний торт 90 6 4 з 5 - детальніше -
Грибний соус до стейку - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус до стейку 45 1 2 з 5 - детальніше -
Слойка з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з шинкою і сиром 55 4 3 з 5 - детальніше -