Укр
Рус
Локшина Другі страви Китайська кухня

Локшина з креветками

( 4.8235 4 517 17 оцінок)

2261 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Локшина з креветками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Дуже простий і смачний рецепт. Ця витончена страва, яка підійде і гостям на вечерю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина з креветками" (на 100 грам)

  • Білки14.7 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи21.8 гр.
  • Калорії236 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Велику каструлю зі злегка підсоленою водою відправте на плиту і доведіть до кипіння.

Крок - 1
02

Додайте в киплячу воду сиру локшину і варіть протягом 8-10 хвилин або до повної готовності. Потім злийте з каструлі гарячу воду і промийте відварену локшину холодною водою. Відставте на деякий час в бік.

Крок - 2
03

На обробній дошці дрібно наріжте очищений від лушпиння часник (можна подрібнити за допомогою часникодавки).

Крок - 3
04

Під проточною холодною водою промийте вже очищені невеликого розміру креветки, їх подрібнювати не потрібно, залиште цілими.

Крок - 4
05

Помийте і наріжте зелень петрушки (в цьому рецепті можна використовувати і іншу на свій смак зелень).

Крок - 5
06

Тепер відправте велику, глибоку сковорідку на плиту, розплавте в ній на середньому вогні вершкове масло і закиньте в нього подрібнений часник. Обсмажуйте кілька хвилин, постійно помішуючи, до отримання насиченого аромату, а потім залийте до часнику біле столове вино.

Крок - 6
07

Відразу ж додайте натертий на самій дрібній тертці твердий сир і нашатковану зелень петрушки.

Крок - 7
08

Потім посоліть, приперчити чорним меленим перцем і, постійно помішуючи, томіть ще близько 5 хвилин або до повного розплавлення сиру.

Крок - 8
09

Тепер збільшіть трохи вогонь і закиньте в сковорідку до часникового соусу креветки. Обсмажуйте вміст сковороди, постійно перемішуючи, приблизно 3-4 хвилини або поки креветки не набудуть рожевості і не здобудуть легку кірочку на хвостах. Але обов'язково стежте за часом, так як пережарені креветки можуть стати твердими.

Крок - 9
10

Далі закиньте в сковороду відварену локшину і ретельно перемішайте усе дерев'яною ложкою до повного з'єднання всіх інгредієнтів. Зніміть готову локшину і креветки з вогню, розділіть на рівні порції, полив улюбленим соусом. Можна прикрасити натертим сиром Пармезан, свіжою петрушкою і подавати до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лимонний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний пиріг 40 4 3 з 5 - детальніше -
Вінегрет без капусти - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет без капусти 140 4 3 з 5 - детальніше -
Бешбармак по-казахському - покроковий рецепт, фото 1 Бешбармак по-казахському 60 5 4 з 5 - детальніше -
Оселедець малосольний - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець малосольний 35 1 2 з 5 - детальніше -
?>