Гарний, ароматний, кремовий соус з грибів покриває гарячу відварену локшину. Ви можете використовувати будь-які макарони, будь-які гриби, які вам подобаються.
В першу чергу підготуйте необхідні інгредієнти до цієї страви. Можна використовувати будь-які на ваш смак гриби, але в цьому рецепті візьміть прості печериці та білі. Отже, промийте гриби під проточною холодною водою і на обробній дошці наріжте довільними шматками, використовуючи і ніжки теж.
Далі помістіть велику сковорідку на плиту, налийте в неї оливкову олію і гарненько розігрійте. Потім киньте в киплячу олію нарізані гриби, трохи присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і обсмажуйте до тих пір, поки вся рідина не випарується, а гриби не набудуть злегка золотистий відтінок.
Тепер додайте до грибів очищений від лушпиння і видавлений через часникодавку часник, перемішайте і обсмажте близько двох хвилин.
Тепер залийте в сковорідку біле столове вино і томіть до неповного його випаровування.
Потім залийте курячий бульйон в грибну суміш, ще раз все присоліть і приперчіть, зменшіть вогонь до найнижчого і варіть близько 5 хвилин, періодично помішуючи.
Далі налийте в грибну суміш нежирні вершки, перемішайте, і тушкуйте протягом 10 хвилин. Суміш буде пінитися і злегка згущуватися.
Помістіть велику каструлю зі злегка підсоленою водою на плиту і доведіть до кипіння. Закиньте в окріп локшину і на середньому вогні варіть до повної готовності, близько 8 хвилин. Злийте воду, а локшину промийте в друшляку холодною водою.
Самі продовжуйте готувати грибну поливку. Засипте в сковорідку сухий чебрець, дрібно подрібнену зелену цибулю і ретельно все перемішайте дерев'яною ложкою, продовжуючи приварювати.
Далі закиньте в киплячу вершково - грибну масу нашаткований на дрібній тертці Пармезан і тушкуйте, постійно помішуючи, до повного розчинення сиру і утворення більш густої суміші. А потім зніміть з вогню.
У глибоку миску помістіть відварену локшину, а зверху налийте весь грибний соус і добре перемішайте до повного з'єднання продуктів. Подавайте готову локшину з грибами, посипавши тертим сиром і зеленню цибулі за смаком.
Випадкові рецепти