Укр
Рус
Локшина Другі страви Китайська кухня

Локшина з грибами

( 4.8889 4 527 27 оцінок)

2235 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Локшина з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Гарний, ароматний, кремовий соус з грибів покриває гарячу відварену локшину. Ви можете використовувати будь-які макарони, будь-які гриби, які вам подобаються.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина з грибами" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи15.2 гр.
  • Калорії166 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте необхідні інгредієнти до цієї страви. Можна використовувати будь-які на ваш смак гриби, але в цьому рецепті візьміть прості печериці та білі. Отже, промийте гриби під проточною холодною водою і на обробній дошці наріжте довільними шматками, використовуючи і ніжки теж.

Крок - 1
02

Далі помістіть велику сковорідку на плиту, налийте в неї оливкову олію і гарненько розігрійте. Потім киньте в киплячу олію нарізані гриби, трохи присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і обсмажуйте до тих пір, поки вся рідина не випарується, а гриби не набудуть злегка золотистий відтінок.

Крок - 2
03

Тепер додайте до грибів очищений від лушпиння і видавлений через часникодавку часник, перемішайте і обсмажте близько двох хвилин.

Крок - 3
04

Тепер залийте в сковорідку біле столове вино і томіть до неповного його випаровування.

Крок - 4
05

Потім залийте курячий бульйон в грибну суміш, ще раз все присоліть і приперчіть, зменшіть вогонь до найнижчого і варіть близько 5 хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 5
06

Далі налийте в грибну суміш нежирні вершки, перемішайте, і тушкуйте протягом 10 хвилин. Суміш буде пінитися і злегка згущуватися.

Крок - 6
07

Помістіть велику каструлю зі злегка підсоленою водою на плиту і доведіть до кипіння. Закиньте в окріп локшину і на середньому вогні варіть до повної готовності, близько 8 хвилин. Злийте воду, а локшину промийте в друшляку холодною водою.

Крок - 7
08

Самі продовжуйте готувати грибну поливку. Засипте в сковорідку сухий чебрець, дрібно подрібнену зелену цибулю і ретельно все перемішайте дерев'яною ложкою, продовжуючи приварювати.

Крок - 8
09

Далі закиньте в киплячу вершково - грибну масу нашаткований на дрібній тертці Пармезан і тушкуйте, постійно помішуючи, до повного розчинення сиру і утворення більш густої суміші. А потім зніміть з вогню.

Крок - 9
10

У глибоку миску помістіть відварену локшину, а зверху налийте весь грибний соус і добре перемішайте до повного з'єднання продуктів. Подавайте готову локшину з грибами, посипавши тертим сиром і зеленню цибулі за смаком.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Борщ простий - покроковий рецепт, фото 1 Борщ простий 60 5 3 з 5 - детальніше -
Паштет з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з яловичини 45 6 2 з 5 - детальніше -
Буріто з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з квасолею 50 6 3 з 5 - детальніше -
Хліб з оливками - покроковий рецепт, фото 1 Хліб з оливками 120 1 2 з 5 - детальніше -