Укр
Рус
Локшина Другі страви Українська кухня

Локшина вок з куркою

( 4.8000 4 515 15 оцінок)

4090 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Локшина вок з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Локшина дуже популярний продукт, після рису звичайно ж, в Китаї і Японії. Її готують з овочами, м'ясом, морепродуктами, рибою, різноманітними соусами на сковороді вок. Вважається, що приготовані в ній страви зберігають максимум вітамінів і корисних речовин. Сьогодні пропонуємо вам приготувати в домашніх умовах, але не менш смачну ніж в ресторанах локшину вок з куркою і овочами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина вок з куркою" (на 100 грам)

  • Білки7.4 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи16.3 гр.
  • Калорії167 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячу грудку обмийте, просушіть паперовим рушником. Зріжте з неї жилки і зайвий жир. Наріжте м'ясо тонкими смужками або кубиками. Перекладіть в окрему ємність.

Крок - 1
02

Приправте нарізане куряче м'ясо сіллю, чорним меленим перцем за смаком, порошком лимонної трави і натертим на дрібну тертку імбиром, додайте кунжутне масло. Все ретельно перемішайте, щоб пластинки курки рівномірно вкрилися приправами. Накрийте ємність харчовою плівкою і поставте на деякий час в холодильник.

Крок - 2
03

Тепер приготуйте локшину, ви можете взяти будь-яку, яка більше вам до душі: ніжну яєчну, пшеничну (удон) або гречану (якісоба). Відваріть у великій кількості води відповідно до інструкції на упаковці. Потім відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Перекладіть в окрему ємність і додайте близько 2-3 столових ложок кунжутного масла і перемішайте, а також для запобігання прилипання локшини один до одного. Поки відставте в сторону.

Крок - 3
04

Тепер займіться підготовкою овочів. Моркву очистіть, помийте і наріжте косими тонкими слайсами. Зелену цибулю промийте під проточною водою і обсушіть, дрібно наріжте.

Крок - 4
05

Червоний солодкий перець помийте, видаліть плодоніжки і насіння, наріжте смужками. Брокколі сполосніть і розберіть на невеликі суцвіття.

Крок - 5
06

Поставте на плиту, на середній вогонь сковорідку. Налийте рослинне масло і розігрійте. Коли нагрілося масло, додайте мариновані шматочки курячої грудки і обсмажте. Додайте до неї натертий на дрібній тертці часник і перемішайте. Готуйте, поки курка не перестане бути рожевою і почне підрум'янюватися, а часник не почне давати свій аромат.

Крок - 6
07

Потім до курки додайте брокколі, перемішайте і готуйте 2-3 хвилини. Тепер покладіть моркву і готуйте ще 1 хвилину.

Крок - 7
08

Нарешті додайте нарізаний болгарський перець. Все добре перемішайте. Тепер в суміш курки і овочів влийте соєвий соус,винний соус і рибний соус. Все ретельно перемішайте. Додайте зелену цибулю.

Крок - 8
09

Надішліть в сковороду локшину вок перемішайте її з овочами і куркою. Готуйте, поки добре не прогріється локшина. Подавайте в гарячому вигляді. Перед подачею посипте кунжутним насінням. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Зелений борщ з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з яйцем 40 6 3 з 5 - детальніше -
Галушки з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Галушки з фаршем 85 4 4 з 5 - детальніше -
Піца - покроковий рецепт, фото 1 Піца 125 2 3 з 5 - детальніше -
Індичка запечена - покроковий рецепт, фото 1 Індичка запечена 70 1 2 з 5 - детальніше -