Укр
Рус
Локшина Другі страви Російська кухня

Локшина в мультиварці

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

2200 - переглядів
85 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Локшина в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ця страва виграє за рахунок класичного томатного соусу, який покриває локшину з м'ясом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки9.6 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи19.1 гр.
  • Калорії218 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику сковороду розмістіть на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Потім закиньте в киплячу олію очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю і обсмажуйте кілька хвилин, постійно помішуючи, до її м'якості.

Крок - 1
02

Потім закиньте в сковорідку до цибулі свинячий фарш (який можете приготувати самі або придбати готовий в магазині), добре присоліть, посипте часниковим порошком (або можна видавити зубчики через чеснокодавку) і продовжуйте обсмажувати ще близько 10 хвилин до повного зникнення почервоніння в м'ясі.

Крок - 2
03

  Тепер займіться приготуванням самої страви. У чашу мультиварки залийте густий, гострий томатний соус (можна так ж використовувати консервовані дрібно нарізані помідори, але тоді доведеться додати дрібно нарізаний червоний перець чилі для гостроти), потім долийте трохи теплої води.

Крок - 3
04

Далі укладіть поверх соусу спагетті, розламавши навпіл. Але якщо чаша мультиварки досить велика, то локшину можна і не ламати, а укладати цілою. Головне, щоб самі спагетті були більш тонкі.

Крок - 4
05

Потім закиньте в мультиварку шар раніше підготовленої зажарки з свинячого фаршу і ріпчастої цибулі і засипте усе більшою кількістю натертого на самій дрібній тертці твердого сиру.

Крок - 5
06

Тепер залийте вміст мультиварки другою частиною гострого томатного соусу, накрийте чашу кришкою і, встановивши режим "Варка" з необхідним зазначеним часом, починайте готувати страву. Періодично відкривайте кришку мультиварки і спостерігайте за тим, щоб продукти в ній не пристали до дна або боків ємності.

Крок - 6
07

Після закінчення зазначеного часу і сигналу про готовність від мультиварки, відкрийте кришку і викладіть готову страву по тарілках. Прикрасьте приготовлену локшину листком базиліка, посипте натертим твердим сиром і подавайте до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодець з півня - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з півня 50 4 3 з 5 - детальніше -
Канапе з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з куркою 40 4 2 з 5 - детальніше -
Гриби мариновані печериці - покроковий рецепт, фото 1 Гриби мариновані печериці 85 1 2 з 5 - детальніше -