Укр
Рус
Локшина Другі страви Китайська кухня

Локшина удон

( 4.8400 4 525 25 оцінок)

2229 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Локшина удон - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Апетитна пряна локшина Удон! Надзвичайна азіатська локшина з перцем, свіжим базиліком і солодким, пряним соусом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина удон" (на 100 грам)

  • Білки5.9 гр.
  • Жири8 гр.
  • Вуглеводи26.2 гр.
  • Калорії205 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цей рецепт оригінальний за рахунок незвичайного соусу, який потрібно заздалегідь підготувати і трохи настояти. Для цього в невеликій банці змішайте соєвий соус, яблучний оцет.

Крок - 1
02

Додайте трохи оливкового масла, подрібнений корінь імбиру, бажано натерти на самій дрібній тертці, щоб виділилося достатньо і соку. Потім киньте дрібно нарізаний червоний перець чилі і нашаткований зелений базилік.

Крок - 2
03

Закрийте банку кришкою і добре усе перемішайте, далі відставте на нетривалий час, а самі займіться приготуванням локшини.

Крок - 3
04

Велику каструлю з підсоленою водою помістіть на плиту, доведіть до кипіння. Закиньте локшину в окріп і, не ламаючи, відварюйте у відповідності з інструкцією на упаковці, близько 12 хвилин. Потім злийте окріп і промийте готову локшину холодною водою.

Крок - 4
05

Відправте велику і глибоку сковорідку на середній вогонь. Влийте в неї рослинна олію і добре розігрійте.

Крок - 5
06

Потім очистіть від хвостика і насіння болгарський перець (вибирайте обов'язково перець червоного кольору) і на обробній дошці наріжте тонкою соломкою. Киньте нарізаний солодкий перець в сковорідку з киплячим маслом і, періодично помішуючи, обсмажуйте близько 10 хвилин, до розм'якшення.

Крок - 6
07

Тепер закиньте раніше відварену локшину в сковорідку з обсмаженою болгарським перцем і залийте приготовленим і настояним в банці соусом. Добре усе перемішайте і обсмажуйте близько 5 хвилин.

Крок - 7
08

Наріжте дрібно пір'я зеленої цибулі (можна використовувати і іншу зелень, наприклад, до цього рецепту добре підійде і кінза) і теж відправте в сковороду.

Крок - 8
09

Потім засипте кунжутне насіння і ще раз усе ретельно перемішайте до повного об'єднання всіх інгредієнтів. Приберіть сковорідку з вогню.

Крок - 9
10

Потім покладіть готову неостиглу локшину удон на тарілку, посипте зеленою цибулею і гілочкою базиліка. Насолоджуйтесь!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Стейк на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк на сковороді 40 6 3 з 5 - детальніше -
Пахлава з тістом філо - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава з тістом філо 55 4 3 з 5 - детальніше -