Для початку приготуйте локшину. Тут дуже важливо дотримуватися інструкції на упаковці. Якщо це локшина, яку потрібно відварювати, то зробіть це з установкою точного часу. У нашому випадку локшину можна просто укласти в глибоку миску, добре посолити і залити окропом. Залишити на зазначений час для запарювання, зазвичай це близько 15 хвилин.
Тепер займіться приготуванням спеціального соусу. Для цього в глибоку миску залийте раніше відварений м'ясний бульйон, додайте бобовий гострий соус. Потім киньте солодкий томатний соус, соєвий і залийте яблучний оцет. Засипте ложку цукру (можна використовувати коричневий) і ретельно усе перемішайте в однорідну рідку суміш.
Далі відправте глибоку сковороду на плиту, залийте в неї оливкову або рослинну олію і добре розігрійте.
Киньте в киплячу олію заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажуйте, постійно помішуючи близько 5 хвилин, а потім додайте подрібнений часник (видавлений через чеснокодавку або нарізаний ножем) і імбир. Знову усе добре перемішайте і обсмажте кілька хвилин до прозорості цибулі.
Далі додайте в сковороду свинячий фарш і обсмажуйте, періодично помішуючи, до повного випаровування рідини і зникнення рожевості в м'ясі.
Потім залийте до обсмаженого фаршу підготовлений раніше соус і тушкуйте, постійно помішуючи, поки більша частина соусу не випарується. Суміш з фаршу усе ж має залишатися рідкою, адже вона буде служити своєрідною підливою. За бажанням можна підсолити і приперчити чорним меленим перцем або додати дрібно нашатковану зелень.
Тепер готову локшину розкладіть по тарілках, зверху викладіть обсмаженим свинячим фаршем.
Наріжте дрібною соломкою огірок, теж додайте в тарілку до локшини. І полив улюбленим соусом і прикрасивши гілочкою петрушки, подавайте до столу.
Випадкові рецепти