Укр
Рус
Локшина Другі страви Китайська кухня

Локшина пшенична

( 4.7917 4 524 24 оцінки)

2270 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Локшина пшенична - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Чудова і ситна страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина пшенична" (на 100 грам)

  • Білки11.5 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи29.2 гр.
  • Калорії268 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуйте локшину. Тут дуже важливо дотримуватися інструкції на упаковці. Якщо це локшина, яку потрібно відварювати, то зробіть це з установкою точного часу. У нашому випадку локшину можна просто укласти в глибоку миску, добре посолити і залити окропом. Залишити на зазначений час для запарювання, зазвичай це близько 15 хвилин.

Крок - 1
02

Тепер займіться приготуванням спеціального соусу. Для цього в глибоку миску залийте раніше відварений м'ясний бульйон, додайте бобовий гострий соус. Потім киньте солодкий томатний соус, соєвий і залийте яблучний оцет. Засипте ложку цукру (можна використовувати коричневий) і ретельно усе перемішайте в однорідну рідку суміш.

Крок - 2
03

Далі відправте глибоку сковороду на плиту, залийте в неї оливкову або рослинну олію і добре розігрійте.

Крок - 3
04

Киньте в киплячу олію заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажуйте, постійно помішуючи близько 5 хвилин, а потім додайте подрібнений часник (видавлений через чеснокодавку або нарізаний ножем) і імбир. Знову усе добре перемішайте і обсмажте кілька хвилин до прозорості цибулі.

Крок - 4
05

Далі додайте в сковороду свинячий фарш і обсмажуйте, періодично помішуючи, до повного випаровування рідини і зникнення рожевості в м'ясі.

Крок - 5
06

Потім залийте до обсмаженого фаршу підготовлений раніше соус і тушкуйте, постійно помішуючи, поки більша частина соусу не випарується. Суміш з фаршу усе ж має залишатися рідкою, адже вона буде служити своєрідною підливою. За бажанням можна підсолити і приперчити чорним меленим перцем або додати дрібно нашатковану зелень.

Крок - 6
07

Тепер готову локшину розкладіть по тарілках, зверху викладіть обсмаженим свинячим фаршем.

Крок - 7
08

Наріжте дрібною соломкою огірок, теж додайте в тарілку до локшини. І полив улюбленим соусом і прикрасивши гілочкою петрушки, подавайте до столу.  

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Флорентійський стейк - покроковий рецепт, фото 1 Флорентійський стейк 45 4 3 з 5 - детальніше -
Фондю класичний - покроковий рецепт, фото 1 Фондю класичний 50 2 3 з 5 - детальніше -
Лінива велика ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Лінива велика ватрушка 65 3 3 з 5 - детальніше -