Укр
Рус
Бобові Другі страви Кубинська кухня

Лобіо в мультиварці

( 4.8333 4 518 18 оцінок)

2160 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Лобіо в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кубинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Навіть якщо ви ніколи не постили, не збираєтеся займатися цим, ніколи не думали про вегетаріанську їжі, зверніть увагу на мій рецепт легкої страви з квасолі, яка містить досить багато білка. Ця страва стоїть в одному ряду з самими незвичайними в грузинській кухні - це лобіо. Якщо вас зацікавило і хочете приготувати страву так, щоб вона максимально підходила до традицій грузинської кухні, була надзвичайно ніжною, наслідуйте моїх порад, і у вас обов'язково усе вийде. І що найголовніше, приготувати її цілком доступно в мультиварці, що трохи спростить весь процес приготування та й заощадить час вашого перебування на кухні. І хоч ми і говорили про вегетаріанство, усе-таки хочеться, щоб цей шедевр спробували і м'ясоїди. Так ось, щоб наше лобіо в мультиварці вийшло ситніше і смачніше - просто трохи його урізноманітимо, додавши м'яса.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лобіо в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки6.9 гр.
  • Жири5.9 гр.
  • Вуглеводи6.1 гр.
  • Калорії108 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Як я вже сказав, в сьогоднішньому рецепті ми додаємо м'ясо, тому до нього в першу чергу і приступайте. Візьміть яловичу вирізку, постарайтеся, щоб не було зайвого жиру і непотрібних абсолютно плівок, добре промийте та висушіть паперовим рушником. Потім поріжте на шматки середнього розміру, складіть на обробній дошці, посоліть трохи і поперчіть, залиште ненадовго, хай промаринується.

Крок - 1
02

Підготуйте інші інгредієнти: цибулю червону очистіть від лушпиння, до речі, краще брати саме червону, так як вона солодша, наріжте тонкими пір'ями. Також очистіть кілька зубків часнику і дрібно посічіть.

Крок - 2
03

Потім м'ясо перекладіть в глибоку миску, посипте борошном, добре перемішайте.

Крок - 3
04

У чашу мультиварки влийте рослинне масло, викладіть шматки яловичини, обкачані в борошні, включіть режим «жарка», обсмажуйте до рум'яності і перекладіть в тарілку.

Крок - 4
05

Замість м'яса в мультиварку киньте дрібно січений часник і нарізану пір'ями червону цибулю, перемішайте і пасеруйте в тому ж режимі мультиварки.

Крок - 5
06

Через хвилину покладіть в мультиварку кубик яловичого бульйону і перемішайте до його повного розчинення. Обсмажуйте цибулю з часником в бульйоні до золотистого.

Крок - 6
07

Після цього додайте заздалегідь обсмажене м'ясо, долийте води і, закривши кришку смультиварки, включіть режим "тушкування", готуйте протягом 45 хвилин.

Крок - 7
08

Після цього відкрийте чашу мультиварки і до її вмісту додайте банку червоної консервованої квасолі зі свининою, також викладіть сушені чорні і білі боби.

Крок - 8
09

Туди ж висипте попередньо розморожений зелений горошок, усе перемішайте і закрийте кришку. Продовжуйте готувати усе разом ще півгодини в тому ж режимі мультиварки.

Крок - 9
10

Готову страву подавайте гарячою. На тарілку порційно викладіть гіркою відварений рис і додайте апетитну і досить колоритну на вигляд добавку - лобіо з мультиварки.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Буріто з куркою і квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з куркою і квасолею 25 1 2 з 5 - детальніше -
Канапе з в’яленими помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з в’яленими помідорами 30 5 3 з 5 - детальніше -
Мімоза з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з тунцем 115 4 3 з 5 - детальніше -
Карамель для прикраси - покроковий рецепт, фото 1 Карамель для прикраси 35 1 3 з 5 - детальніше -