Укр
Рус
Вареники Другі страви Румунська кухня

Ліниві вареники з сиру

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

655 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Ліниві вареники з сиру - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Румунська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей рецепт для тих, хто дуже хоче скуштувати вареники з сиром, але абсолютно не володіє великою кількістю часу. Ліниві вареники виходять не менш смачними, але готувати їх на багато швидше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ліниві вареники з сиру" (на 100 грам)

  • Білки12.4 гр.
  • Жири2.9 гр.
  • Вуглеводи30.9 гр.
  • Калорії203 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Основним інгредієнтом ледачих вареників з сиру є, звичайно ж, сир. Можете використовувати цей продукт абсолютно будь-якої жирності, який любите або найчастіше купуєте. Щоб ще більше заощадити час, в якості помічника використовуйте побутову техніку. Наприклад, тестомесілку або міксер. У його чашу помістіть необхідну за рецептом кількість сиру.

Крок - 1
02

Далі киньте в сир сіль і трохи цукру. Також розбийте куряче яйце. Як ви вже, напевно, чули не один раз, що для приготування тіста краще використовувати продукти кімнатної температури. Увімкніть кухонний прилад і на невеликій швидкості вінчиком ретельно перемішайте сир з цукром, сіллю і яйцем в чаші міксера.

Крок - 2
03

Тепер прийшов час додавати в сир борошно. Невеликими порціями, поступово кидайте борошно в чашу міксера і перемішуйте вінчиком. Кількість борошна, яка знадобиться, залежить від різних факторів. Наприклад, сухий або вологий сир, який ви використовуєте. Величина курячого яйця і обсяг ложок, якими міряєте сіль і цукор.

Крок - 3
04

Кидайте борошно, поки тісто не вийде щільним. Тепер з чаші міксера перемістіть його на робочу поверхню, добре присипану борошном.

Крок - 4
05

Тепер вже за допомогою рук, напередодні ретельно вимитих або одягнених в рукавички, ще раз ретельно вимісіть тісто протягом декількох хвилин. Сформуйте з сирного тіста довгу ковбаску, діаметром близько 3 - 4 см. А потім зверху трохи притисніть по всій довжині.

Крок - 5
06

Гострим ножем навскоси наріжте ковбаску з сирного тіста приблизно на однакові шматочки шириною близько 2 см.

Крок - 6
07

Виберіть каструлю, налийте в неї холодну воду і поставте на вогонь. Трохи посоліть і додайте цукор. Коли рідина закипить, по одному киньте шматочки сирного тіста в воду. Акуратно перемішайте.

Крок - 7
08

Після того, як шматочки тіста спливуть на поверхню, зменшіть вогонь і варіть протягом 1 - 2 хвилин. Готові ліниві вареники витягніть за допомогою шумівки з окропу і складіть в миску. Вживайте теплими. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гарнір з сочевиці - покроковий рецепт, фото 1 Гарнір з сочевиці 40 3 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця 30 1 2 з 5 - детальніше -
Різотто з білими грибами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з білими грибами 45 6 3 з 5 - детальніше -
Морозиво зі згущеним молоком - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво зі згущеним молоком 50 3 3 з 5 - детальніше -