Укр
Рус
Сирники Випічка Російська кухня

Ліниві сирники з сиру

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

769 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Ліниві сирники з сиру - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Простий і доступний рецепт сирників, з яким впораються навіть початківці кулінари. Їх можна подавати гарячими з ранковим чаєм або кавою, або як холодний перекус протягом дня.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ліниві сирники з сиру" (на 100 грам)

  • Білки12.8 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи12.4 гр.
  • Калорії190 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування сирників візьміть сир середньої жирності. Зверніть увагу на консистенцію. Віддавайте перевагу не надто вологому, пастообразному продукту. Більш зернистий сир необхідно протерти за допомогою блендера, сита або м'ясорубки. Викладіть продукт в глибоку миску і ретельно розімніть ложкою.

Крок - 1
02

Щоб уникнути потрапляння шкаралупи в основну масу, вбийте яйце в окрему ємність, потім відправте в сир. Додайте ванільну есенцію. Можна використовувати будь-який ароматизатор за смаком. Ретельно перемішайте суміш.

Крок - 2
03

Всипте манну крупу, борошно, розпушувач і сіль. Гарненько переміксуйте до однорідного стану. Зверніть увагу на консистенцію готового тіста. Якщо маса рідкувата, додайте невелику кількість борошна.

Крок - 3
04

Наберіть трохи сирного тіста. Руками скачайте кульку, потім надайте йому приплющену форму. Якщо маса прилипає до рук, змастіть їх рослинною олією. Готові до смаження оладки викладіть на дошку або піднос.

Крок - 4
05

Поставте сковороду на середній вогонь. Додайте оливкову або соняшникову олію. Рівномірно розподіліть її по всій поверхні. У розігріту жаровню викладіть сирники, і зменшіть вогонь до мінімальних значень. Так оладки не пригорять і добре пропекутся.

Крок - 5
06

Обсмажте їх протягом 4-5 хвилин з кожного боку. Викладіть сирники на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла. Подавайте сирні оладки на порціонному блюді зі свіжими ягодами. Полийте медом або кленовим сиропом. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Різотто з пармезаном - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з пармезаном 40 4 3 з 5 - детальніше -
Свинина, смажена на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Свинина, смажена на грилі 40 3 3 з 5 - детальніше -