Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Ліниві голубці

( 4.0000 4 4 3 оцінки)
80 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Приготування голубців досить трудомісткий процес. Виручать ліниві голубці, приготовлені у вигляді котлеток - просто шедевр.

Інгредієнти

Фарш м’ясний400 г.
Рис 1/4 скл.
Цибуля 1/2 шт.
Капуста300 г.
Паста томат4 ст.л
Сметана250 г.
Панірувальні сухарі8 ст.л
Сіль 1/2 ч.л
Перець чорний мелений 1/4 ч.л

Покроковий рецепт

01

Капусту дрібно порізану  кубиками залити окропом на 2-3 хвилини, щоб розм'якшити її і позбутися  від гіркуватості.

Крок - 1
02

М'ясний фарш змішати до однорідної маси з цибулею, відварним  рисом, капустою, сіллю і перцем.

Крок - 2
03

Сформувати великі тугі котлети (добре віджати руками), панірувальними сухарями створюємо додатковий шар і обсмажуємо з усіх боків в розпеченій  рослинній  олії  до рум'яних бочків. Голубці-лінивці викласти щільно без зазорів на змащене деко і залити томатним соусом.

Крок - 3
04

Для соусу треба змішати в томатну пасту додати 1-1,5 ст. л. води, чорний мелений перець і сметанку. Потім цю суміш розбавити водою (0,5 склянки), посолити і розмішати. У розігрітій до 180-200 ° духовці голубці випікаються 40-50 хвилин.  

Крок - 4

Оцінити рецепт