Укр
Рус
Поділитися

Ліниві голубці

(43 оцінки)
80 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1

опис

Приготування голубців досить трудомісткий процес. Виручать ліниві голубці, приготовлені у вигляді котлеток - просто шедевр.

Інгредієнти

Фарш м’ясний400 г.
Рис0.3 скл.
Цибуля0.5 шт.
Капуста300 г.
Паста томат4 ст.л
Сметана250 г.
Панірувальні сухарі8 ст.л
Сіль0.5 ч.л
Перець чорний мелений0.25 ч.л
01

Капусту дрібно порізану  кубиками залити окропом на 2-3 хвилини, щоб розм'якшити її і позбутися  від гіркуватості.

Шаг - 1
02

М'ясний фарш змішати до однорідної маси з цибулею, відварним  рисом, капустою, сіллю і перцем.

Шаг - 2
03

Сформувати великі тугі котлети (добре віджати руками), панірувальними сухарями створюємо додатковий шар і обсмажуємо з усіх боків в розпеченій  рослинній  олії  до рум'яних бочків. Голубці-лінивці викласти щільно без зазорів на змащене деко і залити томатним соусом.

Шаг - 3
04

Для соусу треба змішати в томатну пасту додати 1-1,5 ст. л. води, чорний мелений перець і сметанку. Потім цю суміш розбавити водою (0,5 склянки), посолити і розмішати. У розігрітій до 180-200 ° духовці голубці випікаються 40-50 хвилин.  

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: