Укр
Рус
Голубці Другі страви Російська кухня

Ліниві голубці з рисом капустою і фаршем в каструлі

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1574 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Ліниві голубці з рисом капустою і фаршем в каструлі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ліниві голубці з рисом капустою і фаршем дуже прості в приготуванні. Просто зробіть невелику підготовчу роботу, помістіть вміст в каструлю або мультиварку і залиште готувати.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ліниві голубці з рисом капустою і фаршем в каструлі" (на 100 грам)

  • Білки8.2 гр.
  • Жири13.5 гр.
  • Вуглеводи6.7 гр.
  • Калорії187 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте необхідні інгредієнти до начинки для майбутньої страви. Очистіть від лушпиння і дрібно наріжте ріпчасту цибулю, відправте в невелику миску. Додайте сюди ж заздалегідь очищений від хвостика, нутрощів і дрібно нарізаний болгарський перець і подрібнену селеру. Відставте миску з подрібненими овочами на час в сторону.

Крок - 1
02

Потім помістіть глибоку каструлю на плиту і покладіть в неї попередньо підготовлений самостійно або придбаний в магазині яловичий фарш. Обсмажуйте м'ясо, постійно помішуючи, до появи рідини.

Крок - 2
03

Далі додайте в каструлю попередньо очищену від вакуумної плівки ковбасу (краще використовувати домашню сиру) і продовжуйте обсмажувати, періодично помішуючи, до зникнення почервоніння на м'ясному продукті і появи ще більшої кількості рідини в ємності.

Крок - 3
04

Тепер додайте в каструлю раніше подрібнені овочі, ретельно все перемішайте і продовжуйте смажити вміст ще приблизно 10 хвилин.

Крок - 4
05

Тим часом в окрему миску засипте довгозернистий білий рис і додайте консервовані часточками помідори. Потім додайте в миску вже обсмажену і трохи охолоджену м'ясну начинку, залийте воду і ретельно все перемішайте між собою.

Крок - 5
06

Тепер промийте під проточною водою білокачанну капусту, трохи просушіть, а потім наріжте досить великими шматками. Нарізану капусту відправте так само в миску до решти інгредієнтів, приправте рясно приправами з сіллю (або використовуйте сіль окремо) і добре все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Потім покладіть отриману масу в чашу мультиварки (хоча можна спокійно тушкувати цю страву і в каструлі), встановіть режим «тушкування» або "рис" з певним часом і готуйте страву, до повної готовності або поки техніка не повідомить про готовність сигналом.

Крок - 7
08

Готові ліниві голубці з рисом, капустою і фаршем викладіть на блюдо або тарілку і подавайте гарячими до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Свинячі відбивні з ананасом - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі відбивні з ананасом 45 4 3 з 5 - детальніше -
Вегетаріанське олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Вегетаріанське олів’є 40 4 3 з 5 - детальніше -
Горохове пюре в каструлі - покроковий рецепт, фото 1 Горохове пюре в каструлі 45 3 3 з 5 - детальніше -
Гуляш з курки по-мадярськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з курки по-мадярськи 45 3 3 з 5 - детальніше -