Укр
Рус
Піца Випічка Чеська кухня

Лінива піца з батона в духовці

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

2300 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Лінива піца з батона в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Супер частування, яким можна побалувати всю сім'ю або навіть несподіваних гостей. Піца з батона для ледачих допоможе вам швидко накрити стіл, при цьому здивувавши всіх.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лінива піца з батона в духовці" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири14.4 гр.
  • Вуглеводи36.6 гр.
  • Калорії313 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Візьміть білий батон, обріжте краї (можна використовувати вже трохи затверділий хліб). За допомогою гострого ножа, зробіть надрізи у вигляді сіточки. Але не розрізайте до кінця, щоб нижня частина не ушкодилася і зберегла цілісність.

Крок - 1
02

Займіться приготуванням начинки. У миску, в якій буде зручно змішувати інгредієнти, покладіть розтоплене вершкове масло, а потім влийте оливкове. Добре перемішайте.

Крок - 2
03

Очистіть цибулю, наріжте її невеликими кубиками і висипте в масло. За бажанням цибулю можна попередньо обсмажити на сковороді.

Крок - 3
04

У суміш за допомогою преса видавіть часник, додайте гірчицю, мак і перемішайте. Орегано або петрушку промийте, просушіть, дрібно наріжте і відправте до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Сир натріть на крупній тертці. Для цього рецепта підійде моцарела, гауда, сир з цвіллю або будь-який інший м'який сир.

Крок - 5
06

Форму для запікання застеліть фольгою так, щоб куски м'яса лежало в ній ніби в мисці. Покладіть батон в форму і поступово, відсуваючи кожен квадратик, насипте підготовлену масляну суміш. Рівномірно розподіліть начинку по всьому батону, залишками можна акуратно полити верх майбутньої піци.

Крок - 6
07

Зверху на батон викладіть сир. Постарайтеся деякою частиною сиру заповнити надрізи. Залишений викладіть «шапочкою», щоб після запікання готову страву виглядало красиво.

Крок - 7
08

Щільно загорніть фольгу з усіх боків. Верх накрийте ще одним відрізом фольги, зимітува ковпак. Поставте форму в розігріту до 180 ° С духовку на 15-20 хвилин. Після закінчення часу дістаньте страву, зніміть верхній відріз фольги і випікайте частування ще 10 хвилин. Коли сир запечеться, а хліб підрум'яниться, страву можна виймати з духовки. Дайте частуванню трохи постояти і можна подавати до столу. Така піца стане відмінною закускою до пива або вина. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Товстолобик з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Товстолобик з начинкою 50 2 2 з 5 - детальніше -
Домашні пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Домашні пельмені 65 3 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе у фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе у фользі в духовці 40 4 3 з 5 - детальніше -
Хек у фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Хек у фользі в духовці 50 3 2 з 5 - детальніше -