Укр
Рус
Пироги Випічка Американська кухня

Лимонний пиріг

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

3312 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Лимонний пиріг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Як приготувати швидкий і смачний пиріг з простих інгредієнтів. Простота в приготуванні і відмінний смак підкуповують в цьому рецепті лимонного пирога.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лимонний пиріг" (на 100 грам)

  • Білки2.9 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи32.3 гр.
  • Калорії203 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для скоринки, змішайте борошно, цукор і масло, щоб отримати вид панірувальних сухарів, змішайте суміш з оцтом і соєвим молоком і трохи замісіть, щоб отримати тісто.

Крок - 1
02

Загорніть тісто в липку плівку, помістіть в холодильник і охолодіть не менше 3 годин або на ніч. Як тільки тісто буде готове, розігрійте духовку до 150 градусів. Розкачайте тісто на 30-сантиметровий диск товщиною приблизно 5 мм. Покладіть диск з тіста в форму для випічки.

Крок - 2
03

Стисніть шматок жиронепроникного паперу під водою і затисніть його, щоб видалити зайву вологу. Накрийте тісто у формі вологим папером, засипте на нього багато кам'яної солі, використовуючи її в якості ваги. Це запобіжить підйому і рух тіста.

Крок - 3
04

Запікайте основу в попередньо розігрітій духовці протягом 45 хвилин, обертаючи її кожні 15 хвилин, щоб забезпечити рівномірне рум'янення з усіх боків. Дайте запеченому пирогу повністю охолонути і видаліть сіль.

Крок - 4
05

Для начинки змішайте третину цукру з агар-агаром і відкладіть. Змішайте цукор, що залишився з крохмалем і вершками і відкладіть в сторону.

Крок - 5
06

Помістіть молоко в каструлю на середньому вогні, залийте сумішшю цукру і агару і збийте, щоб правильно змішати всі інгредієнти. Додайте цедру, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні протягом 3 хвилин, щоб зволожити агар.

Крок - 6
07

Додайте харчовий барвник за смаком і знову розмішайте. Тепер зменшіть вогонь до мінімуму, і додайте суміш крохмалю і вершків. Доведіть початкову масу до кипіння, постійно помішуючи, і як тільки вона знову закипить, вимкніть вогонь. Додайте лимонний сік і перемішайте ще раз, щоб завершити наповнення.

Крок - 7
08

Залийте начинку в попередньо приготовану оболонку через дрібне сито, щоб видалити цедру, і дайте пирогу охолонути при кімнатній температурі протягом 30 хвилин, перш ніж поміщати його в холодильник на 3 години, щоб повністю охолодити.

Крок - 8
09

Збийте, заздалегідь злиту з консервованої квасолі рідину, і лимонний сік за допомогою міксера на повній потужності протягом 8 хвилин, а потім поступово додайте цукор по 1 столовій ложці за раз, не перестаючи збивати між кожним додаванням.

Крок - 9
10

Як тільки цукор закінчиться, збийте ще 4 хвилини на повній потужності, перш ніж покладіть утворене безе начинку в пакет для випічки і викласти її на пиріг або скибочки перед подачею на стіл.

Крок - 10
11

При бажанні запаліть топпінг, стежачи за тим, щоб він був обережним і ніжним. Ніжний факел і трохи кольору мають велике значення, щоб додати приємний колір і тонкий карамельний смак до лимонного пирога.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце 35 3 3 з 5 - детальніше -
Сир домашній - покроковий рецепт, фото 1 Сир домашній 50 1 3 з 5 - детальніше -
Домашня шаурма в лаваші - покроковий рецепт, фото 1 Домашня шаурма в лаваші 55 2 3 з 5 - детальніше -