Укр
Рус
Лимонад Напої Італійська кухня

Лімонад

( 4.8750 4 532 32 оцінки)

3550 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Лімонад - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Освіжаючий, з приємним апельсиновим смаком і сонячним кольором лимонад. Напій дуже простий у приготуванні і прекрасно працює в спекотні дні. Злегка солодкий, з легкою гіркуватістю апельсинової цедри (якщо вам це не подобається, ви можете регулювати цей смак). На смак лимонад найкраще в охолодженому вигляді. Можна додати в напій інші фрукти, наприклад, персики, щоб трохи змінити смак.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лімонад" (на 100 грам)

  • Білки0.2 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи19.5 гр.
  • Калорії80 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно вимийте апельсин і видаліть з нього шкірку. Спочатку розріжте фрукт навпіл, зніміть одну частину м'якоті зі шкіри, залишаючи іншу зі шкіркою - для приємної апельсинової гіркоти в майбутньому напої (якщо вам не подобається це чи є страх, що він буде дуже насиченим, то ви можете залишити шкірки тільки від 1/3 або 1/4 апельсина).

Крок - 1
02

Розріжте відокремлену м'якоть апельсин на більш дрібні шматочки, наприклад кубики.

Крок - 2
03

Далі очистіть від шкірки моркву і наріжте її на більш дрібні шматочки, наприклад кільця, півкільця або кубики.

Крок - 3
04

Помістіть нарізану моркву і подрібнений апельсин в невелику каструлю. Налийте трохи води, трохи покривши вміст, доведіть до кипіння, і готуйте на слабкому вогні, поки морква трохи не розм'якшиться.

Крок - 4
05

У той же час залийте більшу частину води в іншу каструлю, засипте в неї цукор і лимонну кислоту. Ретельно все перемішайте, і коли вода закипить, зніміть каструлю з вогню і залиште вміст остигати.

Крок - 5
06

Після приготування апельсина і моркви відставте і їх на час охолодитися. Потім акуратно збийте (переважно блендером) остигнулу апельсиново-морквяну суміш в пюре, а потім змішайте її з охолодженою водою і цукром.

Крок - 6
07

Змішайте і ретельно процідіть утворену суміш через дуже дрібне сито, а ще краще - через складену марлю кілька разів, щоб добре відфільтрувати змішану м'якоть. Якщо вам подобається сухий смак з апельсиновою кіркою, цю м'якоть можна успішно використовувати для випічки.

Крок - 7
08

Перелийте приготований лимонад в пляшки або інші ємності з кришкою (наприклад, банку, відповідний глечик) і помістіть в холодильник. Вживайте напій охолодженим. Зберігайте лимонад з апельсина в прохолодному місці і ніколи не тримайте його більш декількох днів. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гороховий суп з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп з ковбасою 30 4 3 з 5 - детальніше -
Проста закуска з помідорів - покроковий рецепт, фото 1 Проста закуска з помідорів 40 3 3 з 5 - детальніше -
Шаурма по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма по-домашньому 45 3 3 з 5 - детальніше -
Суші з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Суші з тунцем 35 2 2 з 5 - детальніше -