Укр
Рус
Лікери Напої Американська кухня

Ликер 33

( 4.7083 4 524 24 оцінки)

3246 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Ликер 33 - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Французька кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Сильний, з тонким смаком карамелі або смаженого цукру, з невеликою кількістю ванільного аромату лікер 33. Карамель - це простий спосіб зробити домашній напій, який сьогодні є типовим рецептом для дорослих, які хочуть і можуть пити алкоголь.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ликер 33" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії328 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відміряйте цукор і засипте його в суху каструлю / сотейник, бажано (але не обов'язково) з дном, яке запобігає горінню, наприклад, керамічного / тефлонового посуду.

Крок - 1
02

Помістіть каструлю на плиту, включіть вогонь і розтопіть карамельний цукор на сильному вогні. Ретельно перемішайте тільки тоді, коли цукор вже розтанув, і в залежності від того, як довго карамелізуєте цукор. Хочете світлий, майже золотий: карамелізується протягом коротшого часу, так щоб цукор потемнів, але не горів занадто сильно. Якщо темний, з бурштиновим кольором: карамелізується довше, щоб цукор потемнів. Але будьте обережні, щоб не спалити його.

Крок - 2
03

Коли цукор розтане і карамель досягне бажаного кольору, вимкніть нагрів і залийте карамель гарячою водою. Обережніше, бажано в кухонній рукавичці, тому що карамель має високу температуру і після контакту з водою, навіть гарячою, відбудеться дуже бурхлива реакція - вона почне бризкати. Тому робіть це обережно, усвідомлено і подалі від очей, і ваші руки нехай краще будуть захищені кухонною рукавичкою або кухонним рушником.

Крок - 3
04

При помішуванні карамелі і розчинення у воді, додайте в неї ванільний цукор. Добре все перемішайте і залиште матеріали, повністю охолонути. За цей час простерилізуйте пляшки.

Крок - 4
05

Коли суміш охолоне (при кімнатній температурі або в холодильнику, ви можете розлити її в окремий посуд і помістити у великий посуд з холодною водою, вона швидко охолоне), додайте в неї спирт, перемішайте і розлийте в готові пляшки. Пляшки щільно закрийте кришкою і залиште готовий лікер на 3-4 дні для настоювання. Тільки тоді він підходить для споживання. Подавайте цей алкогольний напій у відповідних випадках, але можна так само використовувати як кулінарну добавку, і охоче вживати його на кухні, щоб приготувати страви, які вимагають невеликої кількості алкоголю.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Майонез домашній - покроковий рецепт, фото 1 Майонез домашній 15 1 1 з 5 - детальніше -
Манник з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Манник з сиром 80 3 3 з 5 - детальніше -
Суп з капустою і картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Суп з капустою і картоплею 75 6 3 з 5 - детальніше -