Укр
Рус
Прості салати Салати Єврейська кухня

Легкий салат

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

718 - переглядів
25 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Легкий салат - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Легкий салат - заряд бадьорості і вітамінів. Ідеальне поєднання свіжих овочів і курятини, роблять цю страву смачною і досить ситною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Легкий салат" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи2.2 гр.
  • Калорії83 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячу грудку обсушіть паперовим рушником і злегка відбийте спеціальним молоточком.

Крок - 1
02

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і додайте олію. У розігріту жаровню викладіть курятину. Посоліть, поперчіть і обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору. Пекінську капусту наріжте досить великими шматочками і викладіть в глибокий салатник.

Крок - 2
03

Огірок ретельно вимийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і наріжте півкільцями. Висипте до капусти.

Крок - 3
04

Жовтий і червоний болгарський перець вимийте і висушіть. Видаліть хвостики і насіння. Розріжте навпіл кожен перець і по одній його частині наріжте тонкою соломкою. Додайте в ємність до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Готове м'ясо наріжте прямокутниками 5-7 мм завтовшки і викладіть до овочів.

Крок - 5
06

В окремій ємності приготуйте заправку для салату. Вилийте в миску йогурт, додайте чорний мелений перець, оливкову олію і перемішайте до однорідного стану.

Крок - 6
07

Полийте заправкою нарізані інгредієнти і перемішайте салат, щоб рівномірно розподілити соус. Готовий салат викладете на порційне блюдо.

Крок - 7
08

Зварене круто яйце очистіть від шкаралупи, розріжте вздовж на 4 частини і викладіть на салат. Додайте зверху четвертинки помідорів чері. Смачний і корисний салат готовий. Подавайте страву на додаток до м'ясних страв, або як самостійну страву для легкої вечері або перекусу. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Дієтичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Дієтичний цибулевий суп 45 2 2 з 5 - детальніше -
Вівсяна каша веганська - покроковий рецепт, фото 1 Вівсяна каша веганська 25 2 2 з 5 - детальніше -
Кюфта бозбаш - покроковий рецепт, фото 1 Кюфта бозбаш 85 6 3 з 5 - детальніше -
Варення з мандаринів - покроковий рецепт, фото 1 Варення з мандаринів 80 1 3 з 5 - детальніше -