Легкий салат - заряд бадьорості і вітамінів. Ідеальне поєднання свіжих овочів і курятини, роблять цю страву смачною і досить ситною.
Курячу грудку обсушіть паперовим рушником і злегка відбийте спеціальним молоточком.
Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і додайте олію. У розігріту жаровню викладіть курятину. Посоліть, поперчіть і обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору. Пекінську капусту наріжте досить великими шматочками і викладіть в глибокий салатник.
Огірок ретельно вимийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і наріжте півкільцями. Висипте до капусти.
Жовтий і червоний болгарський перець вимийте і висушіть. Видаліть хвостики і насіння. Розріжте навпіл кожен перець і по одній його частині наріжте тонкою соломкою. Додайте в ємність до решти інгредієнтів.
Готове м'ясо наріжте прямокутниками 5-7 мм завтовшки і викладіть до овочів.
В окремій ємності приготуйте заправку для салату. Вилийте в миску йогурт, додайте чорний мелений перець, оливкову олію і перемішайте до однорідного стану.
Полийте заправкою нарізані інгредієнти і перемішайте салат, щоб рівномірно розподілити соус. Готовий салат викладете на порційне блюдо.
Зварене круто яйце очистіть від шкаралупи, розріжте вздовж на 4 частини і викладіть на салат. Додайте зверху четвертинки помідорів чері. Смачний і корисний салат готовий. Подавайте страву на додаток до м'ясних страв, або як самостійну страву для легкої вечері або перекусу. Смачного!
Випадкові рецепти