Укр
Рус
Печиво Випічка Кухня Данії

Легке печиво

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
646 - переглядів
45 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Легке печиво - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт легкого та повітряного печива з шоколадною крихтою! Хрустке печиво по краях, шоколадне в середині і дуже тонке призведе всіх жителів вашого будинку в захват.

Інгредієнти

  • Борошно 2 1/4 скл.
  • Сіль 1 1/4 ч.л
  • Сода 1 ч.л
  • Вершкове масло 1 скл.
  • Цукор 1 скл.
  • Цукор тростинний 1/2 скл.
  • Екстракт ванілі 1 1/4 ч.л
  • Молоко 2 ст.л
  • Яйце 1 шт.
  • Шоколадна стружка 2 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Засипте в глибоку миску просіяне борошно, додайте харчову соду, трохи присоліть і за допомогою вінчика ретельно все перемішайте, до об'єднання сипучих інгредієнтів.

Крок - 1
02

Далі в іншу велику миску покладіть трохи підтале вершкове масло і засипте білий цукор. Потім додайте в миску тростинний цукор і кухонною лопаткою ретельно все перемішайте, до утворення однорідної густої маси.

Крок - 2
03

Тепер залийте в миску екстракт ванілі, тепле молоко (бажано високої жирності), Розбийте куряче яйце і за допомогою вже вінчика збийте вміст, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення повітряної суміші.

Крок - 3
04

Далі, поступово підсипаючи в миску, раніше підготовлену суміш з борошна, перемішайте все і утворіть більш густу однорідну масу (тісто).

Крок - 4
05

Тепер засипте в утворене тісто шоколадну стружку і ще раз все ретельно перемішайте. Покладіть підготовлену масу в поліетиленовий мішок (можна використовувати харчову плівку), добре її загорніть і відправте на час в холодильник.

Крок - 5
06

Далі за допомогою спеціальної мірної ложки (таку ще використовують для морозива) набирайте порційно охолоджену масу і викладайте у вигляді невеликих кульок на попередньо застелений пергаментним папером деко. Між кульками з тіста має бути невелика відстань, так як при випіканні шоколад буде підтавати, і кулька розтечеться в коржик.

Крок - 6
07

Тепер відправте лист з кульками з тіста в попередньо розігріту духовку до 200 градусів, приблизно на 15 хвилин. Потім викладіть вже готову випічку на спеціальну решітку і охолодіть.

Крок - 7
08

Легке хрустке печиво викладіть на гарне блюдо і подавайте до столу. Особливо раді цій страві будуть наймолодші жителі вашого будинку. Подавайте цю випічку з гарячим чаєм або іншим улюбленим гарячим напоєм.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тефтели из говядины - покроковий рецепт, фото 1 Тефтели из говядины 55 5 3 з 5 - детальніше -
Салат столичный с говядиной - покроковий рецепт, фото 1 Салат столичный с говядиной 50 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Сникерс - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сникерс 90 7 4 з 5 - детальніше -
Шарлотка классический рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка классический рецепт 65 4 3 з 5 - детальніше -