Укр
Рус
Мясо Другі страви Німецька кухня

Легке фрікасе з курки

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

667 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Легке фрікасе з курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Це легке фрікасе з курки - ароматна страва, приготована до стану, поки курка не відпаде з кістки. Спробуйте цей кубинський продукт - ідеальна страва для комфортної ночі вихідного дня або сімейної вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Легке фрікасе з курки" (на 100 грам)

  • Білки7.4 гр.
  • Жири6.4 гр.
  • Вуглеводи3.2 гр.
  • Калорії102 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Фрікасе з курки - це курка в кістці, приготована на повільному вогні в спеціях, вині, томатному соусі і приготована до повного відставання від кістки. Кубинський курячий фрікасе - один з улюблених рецептів для багатьох жителів Куби. Фрікасе є основним продуктом харчування в більшості кубинських сімей і був одним. Курча відпадає від кістки і майже тане в роті. Як приготувати легке фрікасе з курки: для початку розділіть тушку на великі шматки і складіть м'ясо в глибоку миску.

Крок - 1
02

У невеликій мисці змішайте свіжовичавлений сік апельсина і лайма. Додайте в рідку суміш соку попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку зубчик часнику, сушений орегано, засипте так само цибульний порошок, гранульований часник, паприку, спеції до м'яса, сіль і чорний мелений перець. Ретельно все перемішайте.

Крок - 2
03

Вилийте суміш соку і спецій в миску на курку (можете укласти апельсин і лайм, з якого віджимався сік), ретельно все перемішайте і поставте ємність в холодильник приблизно на 1 годину.

Крок - 3
04

Нагрійте велику сковороду з невеликою кількістю рослинного або оливкового масла на слабкому вогні. Покладіть в сковороду курку і обсмажте, перевертаючи, з усіх боків приблизно по 5 хвилин з кожної, працюйте порціями, щоб не переповнити сковороду.

Крок - 4
05

Витягніть обсмажену курку зі сковороди і перекладіть на тарілку. А в ту ж сковороду додайте очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю, нашаткований невеликими кубиками солодкий перець і часник. Готуйте овочі, постійно мішаючи, на середньому вогні поки вони не стануть прозорими. Приправте вміст сковороди сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 5
06

Додайте в сковороду до овочів біле сухе вино, залийте томатний соус і воду. Далі укладіть в сковороду, раніше обсмажену курку, очищену від шкірки і крупно нарізану моркву і картоплю.

Крок - 6
07

Варіть вміст протягом 1 години на середньому вогні або поки курка і овочі не будуть повністю підготовлені і велика частина води не вбереться. Перевірте легке фрікасе з курки на приправу і насолоджуйтеся.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Великий святковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Великий святковий торт 75 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Перець фарширований без рису - покроковий рецепт, фото 1 Перець фарширований без рису 85 6 3 з 5 - детальніше -
Рецепт цукерок в формочках - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт цукерок в формочках 55 3 3 з 5 - детальніше -
Пончики на сухих дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Пончики на сухих дріжджах 75 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріжки - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки 80 3 3 з 5 - детальніше -